asikx napisał(a): Jesteś śmieszny w tej swojej chorej krucjacie przeciwko Serbom.
Rafale,
Jak czytam twoje posty i pozostałych forumowiczów o poglądach zbliżonych do twoich, to mam wrażenie, że to WY prowadzicie krucjatę przeciwko Albańczykom z Kosova i ich niepodległości
... To wasze prawo, ale nie wmawiaj niezawodnemu, że czyni to samo przeciwko Serbom. A jeżeli chodzi o beton, to mam wrażenie, że to jego argumenty nie trafiają do waszych serc i głów, a nie odwrotnie ... dla Was Kosovo jest serbske i już
... a jak ktoś ma inne zdanie, to czarna owca jest (cytat z Rambo
), albo coś jeszcze gorszego
...
A tak z innej beczki, bo mi się właśnie przypomniało, to generalnie wyluzuj, proszę Cię bardzo. W twojej wymianie z mkm'em dotyczącej Śląska i ciężkiej pracy w kopalni, twoja odpowiedź, że 'nie lubisz się brudzić', to nie był nawet nietakt, to było czyste
CHAMSTWO :!:
Nie wiem czym zajmujesz się zawodowo, ale nie zmienia to faktu, że cieżką, niebezpieczną, fizyczną pracę górnika
szanować musi każdy, niezależnie od tego, czy kopalnie są rentowne czy nie
... Dzięki takim jak Ty 'warsiawskim mądralom' faktycznie potem mamy w kraju opinię bufonów, prostaków, i chamów ... więc moja gorąca prośba, za nim coś napiszesz, POMYŚL ... to nie boli
Pozdrawiam,
PAP