mkm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli 20 krajów europejskich uzna niepodległość Kosowa, a wśród nich Polska , to Serbowie tylko w polską rejstrację będą rzucali kamieniem
... zobaczysz że prędzej jeszcze od Albańca kamieniem dostaniesz
Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli 20 krajów europejskich uzna niepodległość Kosowa, a wśród nich Polska , to Serbowie tylko w polską rejstrację będą rzucali kamieniem
... zobaczysz że prędzej jeszcze od Albańca kamieniem dostaniesz
Pan Wojciech Dąbrowski w był w Albanii - kamieniem nie dostał
PAP z Rodzinką był w Albanii - kamieniem nie dostał
Tomek.ikreska z przyjaciółmi był w Albanii - kamieniem nie dostał
Jacek, Radek i przyjaciele byli w Albanii - kamieniem nie dostali.
A Albanii była Sthriga i Viola i kilkoro innych z tego forum - kamieniami nie dostali
mkm - boisz się jechać do Albanii, bo widocznie Ci z oczu na odległość widać, że Albańców nie lubisz , więc słusznie obawiasz się dostać kamieniem
Ja się do Albanii nie wybieram nie dlatego, że boję kamieni, ale dlatego że jak dla mnie to trochę za daleko.
Ale dzięki relacjom w/w osób można powiedzieć, że już tam z nimi byłem
Wyobraźnia działa
caal napisał(a):PAP napisał(a):Z tego co czytam 'na gorąco', to na tą chwilę za rzucanie kamieniami i nie tylko zabrali się twoi bracia krwi, miłujący pokój Serbowie ...
A dziwisz im się? Czy maja sie obwiesic amerykańskimi flagami i tańczyc z radości?
Przecież należało sie tego spodziewać.
caal napisał(a): Ja tez sobie czytam, Abchazja i Osetia zamierzaja wystapić do ONZ o uznanie ich separatystycznych dążeń. Ciekawe kto następny
Rambo54 napisał(a):W Albanii kamieniem nie dostałem, ale w Grecji właściciel kempingu miał do mnie "ale" za t-shirt z dwoma czarnymi orłami i napisem Shqiperia. Ponoć żone mu zgwałcili. W tym samym kraju ( a jest tam sporo Albańców) koleżanki na jednej z wysp w klubie podrywało kilku włochów. Jak sie póżniej okazało na policji nie Włochów a Albańczyków. Zaczaili sie poza klubem na nie, i próbowali przemocy, bo nie chciały dać dupy mówiąc po krótce.
To wierzchołek góry lodowej. To że ktoś jeździ na bałkany turystycznie na urlop, nie jest powodem by sie wypowiadać że Ci fajni a Ci nie. Proponuje pomieszkać troche w Skopje, Barze, Mitrovicy. Może entuzjastyczna opinia i tych miłych islamistach sie ostudzi.
Rambo54 napisał(a):W Albanii kamieniem nie dostałem, ale w Grecji właściciel kempingu miał do mnie "ale" za t-shirt z dwoma czarnymi orłami i napisem Shqiperia. Ponoć żone mu zgwałcili. W tym samym kraju ( a jest tam sporo Albańców) koleżanki na jednej z wysp w klubie podrywało kilku włochów. Jak sie póżniej okazało na policji nie Włochów a Albańczyków. Zaczaili sie poza klubem na nie, i próbowali przemocy, bo nie chciały dać dupy mówiąc po krótce.
To wierzchołek góry lodowej. To że ktoś jeździ na bałkany turystycznie na urlop, nie jest powodem by sie wypowiadać że Ci fajni a Ci nie. Proponuje pomieszkać troche w Skopje, Barze, Mitrovicy. Może entuzjastyczna opinia i tych miłych islamistach sie ostudzi.
Rambo54 napisał(a):To wierzchołek góry lodowej. To że ktoś jeździ na bałkany turystycznie na urlop, nie jest powodem by sie wypowiadać że Ci fajni a Ci nie. Proponuje pomieszkać troche w Skopje, Barze, Mitrovicy. Może entuzjastyczna opinia i tych miłych islamistach sie ostudzi.
mkm napisał(a):Albanczycy pojawili sie w Kosowie najpierw z nadania okupantow tureckich a potem w czsie II WS urzadzili masakry Serbom - stad drastyczny spadek populacji Serbskiej. Potem popierani przez CIA albanscy kryminalisci handlarze narkotykami ( CIA jest najwiekszym kryminalnym syndykatem narkotykowym) utworzyli UCK. po licznych mordach i prowokacjach ze strony obu tych gangsterskich organizacji NATO napadlo na Serbie - obwiniajac Serbow o masakry. Masakry okazaly sie klamstwem podobnie jak bron masowego razenia w Iraku.
Następną ofiarą będzie Macedonia .
Rambo54 napisał(a):Ale mamy demokracje.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko