Janusz Bajcer napisał(a):Portret (nieżyjącego ) destruktora
A tu : http://tiny.pl/4ftk - drobny epizod z życia jego żony i synka.
PS. Ciekawe, ilu serbskich zbrodniarzy wojennych ukrywa się w Rosji.
Janusz Bajcer napisał(a):Portret (nieżyjącego ) destruktora
mkm napisał(a): Zao mi je
Janusz Bajcer napisał(a):
jadrankika napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Drogi Januszu ,czy jestes w stanie przetłumaczyć sobie słowa tej
TYPOWO SERBSKIEJ PIEŚNI ???? Jest ona dowodem na wspaniałą
kulturę tego narodu !!! Dziękuję Ci ,ponieważ mogę zadedykować ją
tym ,którzy tak "miło" na tym forum do mnie pisali .
Taaak ,Serbowie to naprawdę zdolny naród ...
Pozdrawiam Cię .
jadrankika napisał(a):
Pozdrawiam Cię .
adamk3 napisał(a):jadrankika napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Pozdrawiam Cię .
Serbska kultura też cię drażni czy ty nie jesteś .............................:?: :!: :D :)
jadrankika napisał(a):adamk3 napisał(a):jadrankika napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Pozdrawiam Cię .
Serbska kultura też cię drażni czy ty nie jesteś .............................
HA ,HA ,HA- teraz widzę jak płytko jesteś w temacie !!!
Nie wysilaj się stary więcej !! A tą piękną pieśń narodową wgraj sobie w komórę i podziwiaj . Dla ciebie jak ulał !!! HA,HA,HA !!!
jadrankika napisał(a):mkm napisał(a):Nie wierzcie Albańcom To fałszywi ludzie . Oni mają już we krwi wpojoną nienawiść do innych narodów ( nie tylko Serbów ) Jeszcze niczego dobrego nie stworzyli, żadnego dorobku , nie mają po prostu nic Za to są specjalistami w dziedzinie terroryzmu , niszczenia innej kultury, nielegalnego przemytu i prowokacji Naiwna Serbia wpuściła ich na swoje terytorium w drugiej połowie ubiegłego stulecia , zapewniając im godziwe warunki życia , o jakich w Albanii nie mogliby nawet pomarzyć . Ba , dostali nawet w prezencie autonomię Ale im było ciągle mało . Wykorzystali więc antyserbską politykę i ogłosili rewolucję w SERBSKIM Kosovie . Zapytajcie pierwszego lepszego Chorwata co myśli o Albańcach - na samo słowo Albaniec dostają nieprzyjemnych dreszczy . Dziwi mnie tylko brak reakcji ze strony UE ( szczeg. Francji i Wlk. Brytanii ) na to co dzieje się w SERBSKIM Kosovie . Widocznie nie chcą narażać się Jankesom.
Przejrzałam kilka twoich postów w tym temacie ,i teraz już wszystko mi jest jasne .
A tak k'twojej informacji-cały luty byłam w HR-i wszyscy moi znajomi Chorwaci(a jest ich dużo,dużo) ,w konflikcie Kos.-Srb.stoją po stronie Albańczyków.Niektórzy nawet chcą zaciągnąć się jako ochotnicy na pomoc KOSOVU-a są to faceci z wielkim doświadczeniem zdobytym na obronie Chorwacji przed Serbami .To się nazywa SOLIDARNOŚĆ ...
Nie wiem poco wogóle z tobą polemizuję.? Ty i tak nic nie zrozumiesz...
mkm napisał(a):jadrankika napisał(a):mkm napisał(a):Nie wierzcie Albańcom :!: To fałszywi ludzie . Oni mają już we krwi wpojoną nienawiść do innych narodów ( nie tylko Serbów ) Jeszcze niczego dobrego nie stworzyli, żadnego dorobku , nie mają po prostu nic :!: Za to są specjalistami w dziedzinie terroryzmu , niszczenia innej kultury, nielegalnego przemytu i prowokacji :!: Naiwna Serbia wpuściła ich na swoje terytorium w drugiej połowie ubiegłego stulecia , zapewniając im godziwe warunki życia , o jakich w Albanii nie mogliby nawet pomarzyć . Ba , dostali nawet w prezencie autonomię 8O Ale im było ciągle mało . Wykorzystali więc antyserbską politykę i ogłosili rewolucję w SERBSKIM Kosovie . Zapytajcie pierwszego lepszego Chorwata co myśli o Albańcach - na samo słowo Albaniec dostają nieprzyjemnych dreszczy . Dziwi mnie tylko brak reakcji ze strony UE ( szczeg. Francji i Wlk. Brytanii ) na to co dzieje się w SERBSKIM Kosovie . Widocznie nie chcą narażać się Jankesom.
Przejrzałam kilka twoich postów w tym temacie ,i teraz już wszystko mi jest jasne .
A tak k'twojej informacji-cały luty byłam w HR-i wszyscy moi znajomi Chorwaci(a jest ich dużo,dużo) ,w konflikcie Kos.-Srb.stoją po stronie Albańczyków.Niektórzy nawet chcą zaciągnąć się jako ochotnicy na pomoc KOSOVU-a są to faceci z wielkim doświadczeniem zdobytym na obronie Chorwacji przed Serbami .To się nazywa SOLIDARNOŚĆ ...
Nie wiem poco wogóle z tobą polemizuję.? Ty i tak nic nie zrozumiesz...
Chorwaci lubią Albańców :wink: :D :D :D Proszę mnie już więcej nie rozśmieszać :!: Oni się cieszą tylko z tego , że to jest problem Serbów , ale do nich też mogą Albańcy niebawem zawitać , a wtedy nie będzie już tak wesoło . Też mam wielu znajomych w Cro . :D Żadnej obrony nie było , tylko krwawa wojna serbsko - chorwacka , której nie ma co rozpamiętywać , tylko jak najszybciej ''jednoczyć '' oba narody . Wspierać ideę Gorana Bregovica , który się bardzo stara , by poszczeg. narody w byłej Jugosławii zaczęły ze sobą normalnie żyć :D
mkm napisał(a):Żadnej obrony nie było , tylko krwawa wojna serbsko - chorwacka , której nie ma co rozpamiętywać , tylko jak najszybciej ''jednoczyć '' oba narody . Wspierać ideę Gorana Bregovica , który się bardzo stara , by poszczeg. narody w byłej Jugosławii zaczęły ze sobą normalnie żyć
Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):Żadnej obrony nie było , tylko krwawa wojna serbsko - chorwacka , której nie ma co rozpamiętywać , tylko jak najszybciej ''jednoczyć '' oba narody . Wspierać ideę Gorana Bregovica , który się bardzo stara , by poszczeg. narody w byłej Jugosławii zaczęły ze sobą normalnie żyć
MKM - zejdź na ziemię
Proponujesz Chorwatom i innym narodom ponowne zjednoczenie
Chyba nie po to się Jugosławia rozpadła, żeby ponownie powstała
A pod jakim sztandarem i przewodnictwem ma to zjednoczenie się dokonać Serbskim
Narody byłej Jugosławii będą ze sobą normalnie żyć jako oddzielne państwa, jak wszystkie zostaną przyjęte do Unii Europejskiej. (Łącznie z Kosovem)
Droga daleka - ale innej drogi nie ma
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko