adamk3 napisał(a):http://oddalenie.wordpress.com/2008/02/21/10-rzeczy-ktorych-nie-wiem-o-kosowie/
Adamie
Blog za bloga
A to jego młody autor -
adamk3 napisał(a):http://oddalenie.wordpress.com/2008/02/21/10-rzeczy-ktorych-nie-wiem-o-kosowie/
Leszek Skupin napisał(a):Używasz Internet Explorera ja Opery
PS Nadal mam 361 tys wyników
Janusz Bajcer napisał(a):
Twój link do bloga, na którym ktoś "po polsku" nie umie pisać nie jest dla mnie żadnym wiarygodnym źródłem informacji.
Janusz Bajcer napisał(a):Skomentować to można następująco: istnieje mafia serbska i albańska, i obie są groźne (jak każde inne) - niezależnie od tego, ile informacji o nich można wyszukać w internecie.
Mafia w Polsce
Wyniki 1 - 10 spośród około 441,000 dla zapytania "mafia w Polsce."
Adamie - proszę na powyższe o komentarz
Czy szukamy dalej - o której mafii pisze się najwięcej w internecie
Również serdecznie pozdrawiam.
aholbach napisał(a):a na jakiej podstawie autor tego posta pisze, ze nie umiem pisac po polsku, skoro nie pofatygowal sie przeczytac linkowanego wpisu?
autor bloga [url]oddalenie.com[/url]
Janusz Bajcer napisał(a):Ponieważ autor bloga mieszka w Anglii i pewnie nie ma klawiatury z polskimi znakami to mam dla niego
Leszek Skupin napisał(a):Czy również niedorzecznością jest napisanie tekstu: "Zrob mi laske i zacznij pisac z polskimi znakami diakrytycznymi" czy dużo lepiej wygląda "Zrób mi ŁASKĘ....."
Ot taka mała niedorzeczność
Pozdrav
P.S. Popieram Janusza, żeby nie czuł się osamotniony
aholbach napisał(a):tyle ze AUTOR swiadomie odrzuca znaki diaktryczne jako zbedne, wprowadzajace zamieszanie i spowolniajace (jakze pozadana) globalizacje.
aholbach napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Czy również niedorzecznością jest napisanie tekstu: "Zrob mi laske i zacznij pisac z polskimi znakami diakrytycznymi" czy dużo lepiej wygląda "Zrób mi ŁASKĘ....."
Ot taka mała niedorzeczność
Pozdrav
P.S. Popieram Janusza, żeby nie czuł się osamotniony
oczywiscie nie mam zamiaru wszczynac kolejnej wojny religijnej w sprawie znakow diakrytycznych, szczegolnie ze jest to OT...
aholbach napisał(a):nie wyobrażam sobie czytania [ciach] bez polskich liter, bez interpunkcji i z błędami ortograficznymi.
Ps. A czy "aholbach" może nam zdradzić, jak trafił na forum cro.pl
Janusz Bajcer napisał(a):Adamie - mimo że nie znam niestety angielskiego , to widzę że wiadomości wygrzebałeś sprzed 7-8 lat.
Przecież ja nie przeczę, ze nie ma mafii albańskiej i że jest ona groźna.
Ale to przecież nie oznacza, że cały naród albański jest mafią.
Skoro prawie w każdym państwie jest mafia- to znaczy, że cały naród w tych państwach jest mafią
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko