1. Kosovo jest niepodległe bez Twojego poparcia. i nawet gdybym ja tego nie popierał, też byłoby niepodległe.
2. Tak - mógłbym mieszkać w albańskim domu, jeśli warunki pobytu były by takie jak w serbskim, czy każdym innym.
Janusz Bajcer napisał(a):1. Kosovo jest niepodległe bez Twojego poparcia. i nawet gdybym ja tego nie popierał, też byłoby niepodległe.
2 Tak - mógłbym mieszkać w albańskim domu, jeśli warunki pobytu były by takie jak w serbskim, czy każdym innym.
mkm napisał(a): 1. Niepodległe Kosovo w podległej amerykanom Albanii :
2. Warunki będą na pewno albańskie
PAP napisał(a):mkm napisał(a): 1. Niepodległe Kosovo w podległej amerykanom Albanii :
2. Warunki będą na pewno albańskie
mkm,
Jak masz takie wywody nam tu serwować, to już lepiej wklej link z jakąś panią Serbką z silikonem ... może nie będzie mądrzej, ale przynajmniej będzie na co popatrzeć ...
Pozdrawiam,
PAP
Janusz Bajcer napisał(a):Przypominam "mkm" że ładne dziewczyny są nie tylko w Serbii, w Kosovie i Albanii też.
Dziewczyny z Kosova
Dziewczyny z Albanii
Dziewczyny z Serbii
Janusz Bajcer napisał(a):Przypominam "mkm" że ładne dziewczyny są nie tylko w Serbii, w Kosovie i Albanii też.
Dziewczyny z Kosova
Dziewczyny z Albanii
Janusz Bajcer napisał(a):Adamie - czemu wykreśliłeś serbskie dziewczyny spod działania mafii
Sugerujesz, że w Serbii nie ma żadnej mafii
Twój link do bloga, na którym ktoś "po polsku" nie umie pisać nie jest dla mnie żadnym wiarygodnym źródłem informacji.
A mafie w obecnych czasach są prawie na całym świecie, również i Polsce
-nie tylko w Albanii, Kosovie i Serbii.
O mafiach na Wikipedii
Leszek Skupin napisał(a):Ja bym to skomentował tak, że w polskim internecie (czytaj - polskojęzycznym) najczęściej pojawia się stwierdzenie "mafia w Polsce" cokolwiek by to miało oznaczać
Leszek Skupin napisał(a):Ja bym to skomentował tak, że w polskim internecie (czytaj - polskojęzycznym) najczęściej pojawia się stwierdzenie "mafia w Polsce" cokolwiek by to miało oznaczać i nadodatek zależy jak się sformułuje zapytanie do googli bo:
http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8
wykazało: Wyniki 1 - 10 spośród około 361,000 dla zapytania mafia w Serbii.
Pozdrav
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko