Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kosowo niepodległe? Nowy plan UE - wojna czy pokój?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.03.2008 20:43

1. Kosovo jest niepodległe bez Twojego poparcia. :lol: i nawet gdybym ja tego nie popierał, też byłoby niepodległe.

2. Tak - mógłbym mieszkać w albańskim domu, jeśli warunki pobytu były by takie jak w serbskim, czy każdym innym.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 11.03.2008 20:58

Janusz Bajcer napisał(a):1. Kosovo jest niepodległe bez Twojego poparcia. :lol: i nawet gdybym ja tego nie popierał, też byłoby niepodległe.
2 Tak - mógłbym mieszkać w albańskim domu, jeśli warunki pobytu były by takie jak w serbskim, czy każdym innym.

1. Niepodległe Kosovo w podległej amerykanom Albanii : :wink:

2. Warunki będą na pewno albańskie :wink:
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 11.03.2008 21:07

mkm napisał(a): 1. Niepodległe Kosovo w podległej amerykanom Albanii : :wink:

mkm,

Jak masz takie wywody nam tu serwować, to już lepiej wklej link z jakąś panią Serbką z silikonem :lol: :lol: ... może nie będzie mądrzej, ale przynajmniej będzie na co popatrzeć :wink: :lol: :lol: :lol: ...

Pozdrawiam,

PAP
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.03.2008 07:41

PAP napisał(a):
mkm napisał(a): 1. Niepodległe Kosovo w podległej amerykanom Albanii : :wink:

mkm,

Jak masz takie wywody nam tu serwować, to już lepiej wklej link z jakąś panią Serbką z silikonem :lol: :lol: ... może nie będzie mądrzej, ale przynajmniej będzie na co popatrzeć :wink: :lol: :lol: :lol: ...

Pozdrawiam,

PAP

Nie zasłużyłeś sobie tym razem na Serbkę z silikonem :wink: Przykro mi :(
Musisz zadowolić się na razie tylko ... Albankami :lol: :lol: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.03.2008 08:15

Przypominam "mkm" że ładne dziewczyny są nie tylko w Serbii, w Kosovie i Albanii też.

Dziewczyny z Kosova

Dziewczyny z Albanii

Dziewczyny z Serbii

:papa: :papa: :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.03.2008 08:32

Janusz Bajcer napisał(a):Przypominam "mkm" że ładne dziewczyny są nie tylko w Serbii, w Kosovie i Albanii też.

Dziewczyny z Kosova

Dziewczyny z Albanii

Dziewczyny z Serbii

Dzięki Janusz :D Ja bardzo lubię ładne dziewczyny :D Mam jednak i w tym względzie swoje '' uprzedzenia i stereotypy '' :wink:
Pozdrav :papa:
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 12.03.2008 08:49

Janusz Bajcer napisał(a):Przypominam "mkm" że ładne dziewczyny są nie tylko w Serbii, w Kosovie i Albanii też.

Dziewczyny z Kosova

Dziewczyny z Albanii

Albańska mafia już się nimi zaopiekuje

http://wiadomosci.onet.pl/1291762,2678,kioskart.html

Mafia i niepodleglosc. Na poczatku lutego BND, czyli niemiecki wywiad opublikowal interesujacy raport na temat Kosowa. Konkluzja tamtego raportu: Kosowem i jego wladzami znow kreci mafia albanska, a do pelnej kontroli potrzebuje juz tylko niepodleglosci - co za koincydencja.

Niepodleglosc i liczby. Ponad polowa Kosowarow nie ma pracy. Ponoc 40 procent europejskiej heroiny podrozuje przez Kosowo. Albanska mafia jest potentatem w handlu niewolnicami.

http://oddalenie.wordpress.com/2008/02/ ... o-kosowie/
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.03.2008 09:27

Adamie - czemu wykreśliłeś serbskie dziewczyny spod działania mafii :?:
Sugerujesz, że w Serbii nie ma żadnej mafii :?:

Twój link do bloga, na którym ktoś "po polsku" nie umie pisać nie jest dla mnie żadnym wiarygodnym źródłem informacji.

A mafie w obecnych czasach są prawie na całym świecie, również i Polsce

-nie tylko w Albanii, Kosovie i Serbii.

O mafiach na Wikipedii
Ostatnio edytowano 12.03.2008 09:34 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 12.03.2008 10:08

Janusz Bajcer napisał(a):Adamie - czemu wykreśliłeś serbskie dziewczyny spod działania mafii :?:
Sugerujesz, że w Serbii nie ma żadnej mafii :?:

Twój link do bloga, na którym ktoś "po polsku" nie umie pisać nie jest dla mnie żadnym wiarygodnym źródłem informacji.

A mafie w obecnych czasach są prawie na całym świecie, również i Polsce

-nie tylko w Albanii, Kosovie i Serbii.

O mafiach na Wikipedii

Januszu, to wyniki z wyszukiwarki:

Wyniki 1 - 10 spośród około 305,000 dla zapytania mafia Albańska.

http://www.google.pl/search?sourceid=na ... a%c5%84ska

Wyniki 1 - 10 spośród około 28,500 dla zapytania mafia Serbska

http://www.google.pl/search?sourceid=na ... ia+Serbska

No Comments

serdecznie pozdrawiam :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.03.2008 10:25

Skomentować to można następująco: istnieje mafia serbska i albańska, i obie są groźne (jak każde inne) - niezależnie od tego, ile informacji o nich można wyszukać w internecie.

Mafia w Polsce
Wyniki 1 - 10 spośród około 441,000 dla zapytania "mafia w Polsce." :roll:

Adamie - proszę na powyższe o komentarz :wink:

Czy szukamy dalej - o której mafii pisze się najwięcej w internecie :?:

Również serdecznie pozdrawiam. :papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.03.2008 10:28

Ja bym to skomentował tak, że w polskim internecie (czytaj - polskojęzycznym) najczęściej pojawia się stwierdzenie "mafia w Polsce" cokolwiek by to miało oznaczać :lol: i nadodatek zależy jak się sformułuje zapytanie do googli bo:

http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8

wykazało: Wyniki 1 - 10 spośród około 361,000 dla zapytania mafia w Serbii.

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.03.2008 10:36

Leszek Skupin napisał(a):Ja bym to skomentował tak, że w polskim internecie (czytaj - polskojęzycznym) najczęściej pojawia się stwierdzenie "mafia w Polsce" cokolwiek by to miało oznaczać :lol:

Polska

Wyniki 1 - 10 spośród około 441,000 dla zapytania mafia w Polsce.

Mafia

Spersonalizowany Wyniki 1 - 10 spośród około 42,800,000 dla zapytania mafia

:roll: :roll: 8O 8O
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.03.2008 10:40

Janusz ale między innymi i to Kabaret Moralnego Niepokoju zostało znalezione :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.03.2008 10:40

Leszek Skupin napisał(a):Ja bym to skomentował tak, że w polskim internecie (czytaj - polskojęzycznym) najczęściej pojawia się stwierdzenie "mafia w Polsce" cokolwiek by to miało oznaczać :lol: i nadodatek zależy jak się sformułuje zapytanie do googli bo:

http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8

wykazało: Wyniki 1 - 10 spośród około 361,000 dla zapytania mafia w Serbii.

Mafia w Serbii

Lesiu u mnie w wynikach jest: 1 - 10 spośród około 950,000 dla zapytania mafia w Serbii.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.03.2008 10:45

Używasz Internet Explorera :?: 8O ja Opery :lol:

PS Nadal mam 361 tys wyników :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kosowo niepodległe? Nowy plan UE - wojna czy pokój? - strona 73
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies