shtriga napisał(a):hahahaha - spróbujcie kupić tam ziemię, jak Was na to stać!!! Trzeba było kupować tak jeszcze 5-10 lat temu!
![]()
![]()
Shtriga,
Bo i ten artykuł ma, o ile dobrze kojarzę, jakieś 5 lat

PAP
shtriga napisał(a):hahahaha - spróbujcie kupić tam ziemię, jak Was na to stać!!! Trzeba było kupować tak jeszcze 5-10 lat temu!
![]()
![]()
AndrzejJ. napisał(a):Tak jest w Albanii .To jak będzie w państwie Kosovo ? Nawet za 30 lat Chorwacji tam nie zrobią.![]()
niezawodny napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Tak jest w Albanii .To jak będzie w państwie Kosovo ? Nawet za 30 lat Chorwacji tam nie zrobią.![]()
Albania i Kosowo to jak Rumunia i Transylwania (Siedmiogród) - dwa różne światy więc ten kto napisał te słowa widać że nie zna tamtejszych realiów.
PAP napisał(a):I pamiętaj, lekarstwa trzeba brać regularnie i we właściwych dawkach,
Piotrek_B napisał(a):mkm napisał(a):... Kto Ci każe prowadzić ze mną polemikę![]()
Nikt, absolutnie NIKT ! Polemiki prowadzę z osobami, które mają coś do powiedzenia a nie posiadają wiedzę "zasłyszaną i jednostronną" lub pochodzącą z youtube.mkm napisał(a):... Więcej szacunku dla Ślązaków życzę
Gdzie w moich postach widzisz pogardę dla Ślązaków![]()
Ja nie uczę się od Ciebie pogardy do innych ludzi czy narodów (co w Twoich postach można wyczytać) - jest to pojęcie mi obce
PS. Moje pytanie brzmiało nieco inaczej niż Twoja odpowiedź na nie (to tak na marginesie). Ale ponieważ w Twoich "polemikach" nie widzę sensownych argumentów potraktuję to pytanie jako retoryczne....
PAP napisał(a):mkm napisał(a):Za bardzo uległeś propagandzie antyserbskiej i to wszystko .
Aaaaa ... to wiele tłumaczy... parę tygodni temu taki jeden smutny i mały pan w TV też mówił, że przegrał, bo media robiły mu wrogą propagandę czy spisek czy jakoś tam
![]()
Ale rozumiem, że te twoje filmiki są absolutnie 1000% propaganda free... i Ty im ufasz bezgranicznie
... i ten serbski generał, coście razem soki pili, też tylko pomagał w 1999 roku zagubionym nie serbskim Kosovarom odnaleźć drogę do Albanii
mkm napisał(a): Co do pogardy to powiem tak - jestem zdecydowanym przeciwnikiem wszelkich ruchów terrorystycznych na całym świecie - nie tylko w Serbskim Kosovie i Albanii
niezawodny napisał(a):Ale jeśli tych ludzi zamknie się w gettcie, powie im że Europa ich nie chce (...) to faktycznie może być z nich niezły materiał na terrorystów.
niezawodny napisał(a):(...)a zwłaszcza zostawi na pastwę Serbów(...)
zawodowiec napisał(a): Raczej świat zostawia resztki kosowskich Serbów na pastwę Albańczyków.
zawodowiec napisał(a):Raczej świat zostawia resztki kosowskich Serbów na pastwę Albańczyków.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko