Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

korzystał ktoś z usług globtourist?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cola
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cola » 28.07.2004 07:48

Moze ktos z Was jechal do Chorwacji z tego biura jakie uslugi swiadcza?
Jackus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackus » 28.07.2004 10:36

www.globrourist.com Byliśmy z nimi, wróciliśmy w niedzielę. W porządku firma, nastawiona głównie na czarterowanie jachtów. Mają w swojej ofercie transport do Chorwacji - najdalej do Splitu. Ja jechałem na trasie Katowice Split, Za przejazd w dwie strony zapłaciłem 340zł.
Firma naprawdę w porządku. Jeżdżą Neoplanem Nie potrafię powiedzieć czy autokary wyeksploatowane czy nie, bo nieczęsto zdarza mi sie jeździć na wycieczki autokarowe. Faktem jest że w Słowacji strzeliła nam chyba chłodnica (pisze chyba bo się nie znam zbytnio na motoryzacji) musieliśmy czekać 5 godzin na podstawiony autokar, który dojechał z Polandii. Generalnie jeżdżą bezpiecznie, po drodze ok 5 postojów po 30 - 45 min. Kierowcy bardzo mili, rozmowni, dowcipni, czasem coś tam przez mikrofon mówią, jest ich trzech, zmieniają się w czasie trasy. W czasie przejazdu panuje luźna atmosfera, nie czepiają się picia browarków. Gdy jechaliśmy w tamtą stronę oglądaliśmy Men In Black II a z powrotem Ostatni Samurai.
http://80.55.205.190/jackus/cro/IMG_4006.JPG
W tle stoi ich autokar, który się spsuł ;)
DanielF
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) DanielF » 12.09.2007 08:15

Jeśli chodzi Ci o transport to nie odpowiem, bo jechaliśmy prywatnie, ale o rejsach organizowanym przez nich masz opinie tu: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9292&highlight=globtourist.
volare77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) volare77 » 13.09.2007 11:56

Niesolidna firma - do dzisiaj t.j. ponad rok wiini mi sa
zwrot pieniedzy za niewykorzystany przejazd.
kobe74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobe74 » 23.09.2007 18:06

Jechałam z firmą globturist w maju i nie było zle. Natomiast własnie wróciłam z dwutygodniowego pobytu na Chorwacji i niesety globturist miał dość duże opznienia. W tamta strone dojechali do Spiltu dobiero na 16 a powninni byś o 11. Ateraz mieli przynajmniej dwei godziny obsówy . Zdecydowanie polecam raczej Retmana

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone