ally napisał(a):Jeśli szukasz czegoś w rejonie Ajaccio.... to polecam coś jednak nie za blisko bo to spore miasto (w końcu stolica wyspy). Uważam, że fajnym miejscem jest Cargese (o ile nie pomyliłam się w pisowni - piszę z pamięci bo nie mam przed sobą mapy). To przyjemna mieścina, świetne miejsce wypadowe do zwiedznia tego rejonu. A jest co zobaczyć. Tak więc może tam. Mnie osobiście całe wybrzeże od Calvi w strone Bastii odstarszyło ilością zabudowań i takim mało wakacyjnym klimatem - ale ja należę do osób, które lubią ciszę i spokój a najlepiej aby być dalko od cywilizacji....
ally napisał(a):Niezawodny. Podaj linki do tych ofert. Chętnie zerknę i moze akurat tam byłam przejazdem to cosik napiszę
Maciej napisał(a):Jeśli mogę się wtrącić - to ten drugi apartament to chyba nienajlepszy wybór - w gratisie masz lotnisko, a ta plaża na południe to nic szczególnego - drobny miał koloru brudnego a woda mętna. Generalnie południowe przedmieścia Bastii są przemysłowo handlowe czyli nieciekawe. Są tam co prawda przy plaży da duże campy ale nam się tam w ogóle nie podobało.
Zero klimatu Korsyki.
ally napisał(a):Mówisz na jedną noc.... może bungalowy na kempingach (nie wiem czy Wam to odpowiada). Czemu tylko na jedną noc w tym rejonie?
niezawodny napisał(a):No to dajcie Panowie jakiś cynk jak już będziecie na miejscu - ja ruszam 2-go lipca, to może się załapię na świeże wieści z Korsyki