napisał(a) Franz » 14.01.2012 12:34
mahadarbi napisał(a):Franz napisał(a):Jeśli Ci przejazd samochodem do Livorno nie jest straszny
No właśnie jest.
Tiaaa... mnie prowadzenie wozu przez wiele godzin nie przeszkadza. A doceniam tę wygodę, że można zapakować wszystko, co się potem może przydać. Ale są miejsca, gdzie już trzeba się na samolot przesiąść.
Na najbliższy wypad już mam bilety na samolot załatwione, ale i tak cztery różne samochody będę prowadził.
mahadarbi napisał(a):Znam, fajna stronka. Poszperam, choćby z ciekawości
W sumie, to doyouspain do niczego mi się nie przydaje. Zarezerwowałem na razie noclegi w pięciu hotelach, wszystkie przez booking.com. Jeszcze trzy mi zostały do załatwienia.
kulka53 napisał(a):mahadarbi napisał(a):Franz napisał(a):Popatrz! A jest wielu takich, którzy dawno już się znudzili.
Są, Wojtek, są, ale nie komentują zbyt często. Jak
kulki na przykład
Tym razem trafiłaś w sedno
Nieee, no - są tacy, którzy tu częściej zaglądają.
Ja miałem na myśli tych, którzy zajrzeli trochę na początku (zaznaczyli obecność), potem stwierdzili, że tu tylko krajobrazy i zabytki, żadnego moczenia się w wodzie, żadnych półmisków i odwiedzin w knajpach, czy parkach rozrywki - sama nuda.
kulka53 napisał(a):Ale jak na razie gustujemy w mniejszych, mniej zaludnionych i rzadziej odwiedzanych wyspach
.
Zbyt wielu ludzi na naszych korsykańskich trasach nie spotykaliśmy.
kulka53 napisał(a):Tak jeszcze a propos... to wydaje mi się, że jednak w więcej niż 2 wątkach o katedro-kościółko-kapliczki wyznań wszelakich na przestrzeni wieków zahaczasz
W dwóch jest aktualnie większe nagromadzenie. Pojedyncze obiekty trafiają się tu i ówdzie również w innych wątkach. Po prostu, czasem trudno zignorować ciekawe miejsca.
Joanka23 napisał(a):Ale poważnie nie wyobrażam sobie końca tej relacji.
Ona jest dłużej niż ja na tym forum
Przeciągaj ile możesz
Wiesz, chętnie podzieliłbym się również wrażeniami z wielu innych miejsc, ale nie zacznę już nowej relacji, póki jakiejś innej nie skończę.
A jest jeszcze kilka czekających, że sam już nie wiem, którą najpierw. Może poddam propozycje pod głosowanie.
Pozdrawiam,
Wojtek