Jak fotka przekłamuje wielkość, odległość,perspektywę ... rozmiar!
Dopiero zdjęcie z Tobą ... pokazuje jakie to "okno" duże !
Pięknie tam i jak widać ciepło
Pozdrawiam.
mariusz-w napisał(a):Jak fotka przekłamuje wielkość, odległość,perspektywę ... rozmiar!
Dopiero zdjęcie z Tobą ... pokazuje jakie to "okno" duże !
mariusz-w napisał(a):Pięknie tam i jak widać ciepło
piotrf napisał(a):Dziura po Bombie
To nie tylko miny ale i dziury po . . .
piotrf napisał(a):Co by tam jeszcze nie bylo - pięknie tam , oj pięknie
Joanka23 napisał(a):Oj spodziewałam się, że więcej tu będę musiała czasu spędzić, żeby zaległości nadrobić... - ja już się nastawiłam na dłuższą lekturę a tu raz dwa i koniec czytania i oglądania - proszę się poprawić i następny odcinek dłuższy wrzucić.
Joanka23 napisał(a):Już mi było żal się z nim rozstawać a tu taka niespodzianka - skała Dame Jeanne - nawet nie wiedziałam, że mam skałę imienniczkę
Joanka23 napisał(a):A Dziura po Bombie też mnie zaskoczyła wielkością jak zobaczyłam to zestawienie z Tobą - faktycznie nie odebrało by się tak tej wielkości jakbyś tam nie wlazł!
Franz napisał(a):Nikt mnie do tej pory nie poganiał...
Franz napisał(a):Wiesz, to już przedostatnia górska wycieczka, a że widoki - przynajmniej dla mnie - fantastyczne, to i nie spieszę się z opuszczeniem tych rejonów.
Joanka23 napisał(a):Specjalnie podałem nazwę tej skały. Byłem ciekaw, czy skomentujesz...
Joanka23 napisał(a):Pozdrawiam,
Joanka23 napisał(a):To kiedy ten ciąg dalszy? Ja tu czekam i czekam - popcorn się kończy... ...sie Autor postara co by co wrzucić szybciej
Joanka23 napisał(a):Jak to przedostatnia? Liczę na to, że te Wasze wycieczki raczej do krótkich nie należą to jeszcze tak szybko tych regionów nie opuścimy, mam rację?
Joanka23 napisał(a):Swoją drogą to do specjalnie urokliwych nie należy... - A znasz jakąś genezę tej nazwy?