Coś mi się o uszy obiłoFranz napisał(a): Może wyda się komuś znajoma ta melodia.

pozdrawiam serdecznie

Coś mi się o uszy obiłoFranz napisał(a): Może wyda się komuś znajoma ta melodia.
Faktycznie - w kontekścieFranz napisał(a):To domyślam się, że wiesz, kto jest autorem oryginalnej wersji.
To już w kontekście właśnie rozpoczętej przez Ciebie relacji.
Tymona napisał(a): Wojtku - ja wiem, że trochę marudzę, ale kiedy ta Twoja iberyjska relacja powstanie ?
To prawdaFranz napisał(a): Wiesz, Madziu, że ja się nie lenię i gdy tylko jestem w domu, staram się zawsze któryś z prowadzonych wątków pchnąć do przodu.
Franz napisał(a):Rozpoczęcie kolejnego?.. Hmm... Musiałbym jakiś inny zawiesić na kołku.
Widzę akurat, że jeden nie znajduje żadnego odzewu. Cóż, komu innemu nie dałbym się pewnie namówić. Ale Tobie?..
Tymona napisał(a):Mówisz, że wywierciłam Ci dziurę w brzuchu![]()
![]()
Ale ja się z tego bardzo cieszę ! I obiecuję, że już nie będę marudzić
Franz napisał(a):Nie ma tu możliwości zejścia do jeziora - skała obrywa się prawie pionowo w jego stronę. Musimy sobie znaleźć jakiś akceptowalny wariant, by trafić do miejsca, gdzie wypływa z niego potok w dolinę.
Franz napisał(a):Znajduję jakiś bezpieczny, chociaż nietrywialny sposób obniżenia
Franz napisał(a):Zasadniczy cel wycieczki osiągnięty. Ale jakoś tak... pójść w góry i na żadną nie wejść?
Joanka23 napisał(a):Ty Franz to masz jakąś nadludzką kondycję![]()
Joanka23 napisał(a):To mają być te łatwiejsze trasy?![]()
Dobrze zrozumiałam, że to poniżej jest z tego samego dnia co jeziorka?
Joanka23 napisał(a):![]()
- nie ma to jak dobrze zaplanować luźniejszy dzień
![]()
Franz napisał(a):No cóż, od jeziorek zrobiłem ten szybki wypad na szczyt.
Franz napisał(a):Ale to wszystko działo się raptem w pierwszej połowie dnia.![]()
Nooo... nie chciałbym uprzedzać faktów, ale ten dzień... długi był.![]()
Joanka23 napisał(a):tak chciałam się tylko upewnić czy to był ten wspomniany przez Ciebie deser![]()
dobrze pamiętam, że ma być jeszcze wąwóz- tylko ten "deser" był większy niż się spodziewałam i troszkę się pogubiłam
![]()
stary_jac napisał(a):Franz jestem pod wrażeniem twoich relacji, to naprawdę jedna z najprzyjemniejszych (dla mnie) "forumowych" lektur.
stary_jac napisał(a):Nawiązując do tematu to czy pamiętasz taki szlak który by można było spokojnie pokonać z dziećmi (>8 lat) skala trudności +- nasza Babia Góra. Chodzi mi o coś malowniczego nie zbyt długiego, rano wyjście po południu plaża ot takie coś dla każdego coś miłego, bo z tego co opisujesz to Korsyka jest takim właśnie miejscem.