Franz napisał(a):... Najwyraźniej, udało mi się zanudzić zdecydowaną większość czytelników.
Dlatego właśnie, może większy sens miałoby przerwanie takich mało ciekawych wątków, a uruchomienie być może bardziej interesujących w rodzaju BiH czy Czarnogóry.
No
Wojtek jeśli w ten sposób nudzisz
, to warto się ''ponudzić'' w Twoich podróżach
zwłaszcza jak wprowadzasz nowy element-dialogi.
Franz napisał(a):...Ale czasem lepiej wyciągnąć wnioski i przerwać zbędną działalność. Jeszcze to przemyślę...
I dobrze, że przemyślałeś z właściwym wyborem.
Przerwanie zbędnej działalności polegającej na przerwaniu przedstawiania pięknych zakątków w swoim stylu, to najwyraźniej ukaranie dużej grupy ludzi i skazanie ich na własne siły bez cennych podpowiedzi.
A żeby nie było, że słodzę, to przyznam się, że nie czytałem wszystkich Twoich relacji (co nie znaczy, że nie zaglądam to tu, to tam).
I mam nadzieję, że nie dyskredytuje to mnie jako czytelnika czy forumowicza (co może u wielu osób też to jest błędnie postrzegane w stosunku do mojej osoby).
A jeśli już na ten temat, to i tak podziwiam wiele osób, że poza swoimi relacjami (tak jak Ty
Wojtek) aktywnie udzielają się na forum w wielu wątkach.
Czasem charakter pracy i obowiązków życia codziennego może znacznie różnicować naszą forumową aktywność.
A to na swoje usprawiedliwienie i innych milczących, ale obecnych.
Pozdrawiam.