janusz.w. napisał(a): Czyli jak Cię ciągnie to w przyszłym roku...
pozdr
Raczej nie....ale kto wie co życie przyniesie,kto wie Napewno się nie obrażę jeśli akurat Korsyka wypali!
Łukasz Darowski napisał(a):Fantastyczna relacja, zdjęcia genialne.
Tylko dziwię się że Janusz jeszcze nie wrzucił linka który wytłumaczy nam zasady gry w bule ?
dangol napisał(a):Śledziłam tę relację od początku, chociaż milcząco... Włoskie wyspy to miejsca przeze mnie jeszcze nieodkryte (może to się kiedyś zmieni), dzięki Tobie tajemniczość jednej z nich trochę się rozwiała .
Wielkie dzięki za wspaniałe opisy i piękne zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie, Danka
kd napisał(a):Wróciliśmy .... niestety , zauroczeni Korsyką . Jak dojdziemy do siebie po podróży wrzucę kilka fotek. Już planuję następne wakacje na Korsyce - tym razem całe na zachodnim wybrzeżu, pozostał niedosyt , stanowczo za krótko! Pozdrawiam
shtriga napisał(a):I ja sobie wreszcie wróciłam po miesiącu i się napawam szmaragdami i lazurami Korsyki Ech jak miiiiiiło! Wspominałyśmy Was w Nicei (taka trochę szalona niezaplanowana wizyta w naszym tegorocznym smykaniu się gdzieś między Turynem i Portugalią ) spoglądając na prom odpływajacy na Korsykę...
Cudne te klify i plażyczki. Ech... To teraz ruszajcie na Sardynię! Też nie byłam, ale też bym chciała