Fatamorgana napisał(a):Richu, nasz zaprzyjaźniony Czech z kampu w "osławionym" (wiesz gdzie) Bibinje też miał gumjaka z motorem, ale na moje pytanie czy tym płynie na Kornaty- odrzekł mi z powagą, że woli nie ryzykować, bo trasa daleka i odcinek pomiędzy pierwszą a drugą grupą wysp dość spory, więc jak coś pójdzie nie tak to może być problem...
Wprawdzie to uczęszczany szlak (wycieczki mijają się co rusz) ale... mając swój pływak aż kusi żeby się gdzieś oderwać na bok. No i to właśnie jest powód do przemyśleń. Jakbyś miał łączność radiową to byłoby lepiej.
zimny napisał(a):Ja dzis płynąłem za 200 kun od łebka za 5 osób. Płynęliśmy z Murteru i myślę ,że to najlepsze rozwiazanie. Łajba mała , kameralna atmosfera , 3 postoje na kapanie w świetnych miejscach. Obiad na wyspie w osadzie Vrulja - bardzo smaczny.Mijały nas duże statki z Zadaru i Vodic ale to już masówka brrr. Polecam wycięczkę , najlepsza w Cro na jakiej byłem
zimny napisał(a):Ja dzis płynąłem za 200 kun od łebka za 5 osób. Płynęliśmy z Murteru i myślę ,że to najlepsze rozwiazanie. Łajba mała , kameralna atmosfera , 3 postoje na kapanie w świetnych miejscach. Obiad na wyspie w osadzie Vrulja - bardzo smaczny.Mijały nas duże statki z Zadaru i Vodic ale to już masówka brrr. Polecam wycięczkę , najlepsza w Cro na jakiej byłem
jacusd napisał(a):zimny napisał(a):Ja dzis płynąłem za 200 kun od łebka za 5 osób. Płynęliśmy z Murteru i myślę ,że to najlepsze rozwiazanie. Łajba mała , kameralna atmosfera , 3 postoje na kapanie w świetnych miejscach. Obiad na wyspie w osadzie Vrulja - bardzo smaczny.Mijały nas duże statki z Zadaru i Vodic ale to już masówka brrr. Polecam wycięczkę , najlepsza w Cro na jakiej byłem
Mam pytanie - jak nazywała się łajba, i czy rezerwowałeś wcześniej, czy można załapać się w lipcu tego samego dnia, jeśli przyjedzie się odpowiednio wcześniej?
Pozdrawiam
Jacek
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne