boboo napisał(a):I co? Odwiedzisz Grzesiuka?
Ależ oczywiście, w drodze powrotnej co już ustalone jest od jakiegoś czasu
boboo napisał(a):I co? Odwiedzisz Grzesiuka?
savic napisał(a):jackuc napisał(a):Sobotni poranek...
HAK około 11 podawał - Cvetlin powyżej dwóch godzin korek na 5 km
jackuc napisał(a):Chorobcia jak żyć ? Którym przejściem jechać jadąc objazdem L-M-P ? Tak jak patrzę teraz to jest w miarę spoko w Macelj
Chociaż mam nadzieję, że w piątek 16.08 ok 8 rano będzie w miarę przez Cvetlin... mam nadzieję ...
jackuc napisał(a)::-) mam nadzieję, że większość wypoczywających będzie już w tym czasie na miejscu
Ewantualna alternatywa jadąc z Graz to Dobovec pri Rogatcu, ale czy tam lepiej ?
szybciej bramki na autostradach zamienia na winety niz euro wprowadza, i do schengen wejdą.yzedef napisał(a):Tak z ciekawości i w temacie, szukałem info ale próżno z konkretnymi informacjami, czy jest już jakaś iskierka a może i konkretna data kiedy Chorwacja wchodzi do Schengen ?. Na razie znalazłem info, że szykują się na wprowadzenie euro i za parę lat dopiero wszystko zdrożeje. Schengen znacząco przyspieszyło by podróż.
welna napisał(a):szybciej bramki na autostradach zamienia na winety niz euro wprowadza, i do schengen wejdą.yzedef napisał(a):Tak z ciekawości i w temacie, szukałem info ale próżno z konkretnymi informacjami, czy jest już jakaś iskierka a może i konkretna data kiedy Chorwacja wchodzi do Schengen ?. Na razie znalazłem info, że szykują się na wprowadzenie euro i za parę lat dopiero wszystko zdrożeje. Schengen znacząco przyspieszyło by podróż.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi