Marsallah - no to się nieźle rozstrzelali... lepiej by porządną obwodnicę z prawdziwego zdarzenia zrobili a tak to wporwadzają cały ruch płn-południe praktycznie do miasta...
pzdr
karus napisał(a):Kosztowo i jeżeli chodzi luz to na bank autobus, niczym się nie musisz przejmować. Co do parkingów to nie wierze, że nie da rady gdzieś zaparkować za free. Szukaj noclegu gdzieś kawałek dalej od centrum (np. przez airbnb) i parking powinien być. Sam się planuje jakoś do Wiednia wybrać ale z dziećmi to jednak tylko samochód.
pzdr
karus napisał(a):Marsallah - no to się nieźle rozstrzelali... lepiej by porządną obwodnicę z prawdziwego zdarzenia zrobili a tak to wporwadzają cały ruch płn-południe praktycznie do miasta...
pzdr
karus napisał(a):@Pääkäyttäjä - tak wiem, że poza sezonem da się przejechać w miarę sprawnie przez Wiedeń czego sam doświadczyłem ostatnio jadąc we Wrześniu do Cro z Cro, zero korków. Niemniej co to za obwodnica, która wprowadza ruch ze wszystkim konsekwencjami tego (hałas, spaliny itp.) prawie do centrum miasta... pomijam już fakt ograniczeń do 80km/h... Tak bogaty kraj powinien mieć obwodnicę jak np Wrocław ma AOW - tak to jest obwodnica : )
Pozdrawiam
Marsallah napisał(a):Huh, chyba jestem zatem jedynym, który nie spotkał się ze zjawiskiem pn. "korki na obwodnicy Wiednia". Oczywiście jeżdżę od Bratysławy S1. Stosunkowo najludniej było na A4 w drodze do Wiednia w piątek 29.06, ale jakoś poszło - bez stania, tylko wolniej się jechało.
zablo napisał(a):Ile czasu poświęcę/stracę jadąc w piątek (lipiec) w godzinach popołudniowego szczytu (około godz 15) przez Wiedeń?
zablo napisał(a):Ile czasu poświęcę/stracę jadąc w piątek (lipiec) w godzinach popołudniowego szczytu (około godz 15) przez Wiedeń?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi