Dzisiaj Słoweniec wziął paszporty i tylko spojrzal na jeden i w drogę.
Bez skanowania.
Za to Chorwat popatrzyl na wszystkie cztery...
Byc moze dlatego że byliśmy sami na granicy w Macelj
Garo&Justa napisał(a):Dzisiaj Słoweniec wziął paszporty i tylko spojrzal na jeden i w drogę.
Bez skanowania.
Za to Chorwat popatrzyl na wszystkie cztery...
Byc moze dlatego że byliśmy sami na granicy w Macelj
tranquilo napisał(a):Pytanie do tych co ostatnio jechali przez Czechy z Gorzyczek na Brno. Jak aktualnie wygląda trasa?? Bardzo dużo zwężek??
Pääkäyttäjä napisał(a):tranquilo napisał(a):Pytanie do tych co ostatnio jechali przez Czechy z Gorzyczek na Brno. Jak aktualnie wygląda trasa?? Bardzo dużo zwężek??
Dwie zwężki w stałych miejscach (między miejscowościami Velky Ujezd a Lipnik n/B), w tamtą stronę jedzie się względnie OK, nazad już nie zawsze. Za Ołomuńcem w stronę Prostejova - zwężka do lewego pasa. Tradycyjnie, przed samym Vyskovem kolejna zwężka. Byle nie jechać tędy w poniedziałek i piątek i będzie OK.
Pääkäyttäjä napisał(a):O tej porze powinno być zdecydowanie luźniej. Jadąc "tam" nie stałem nigdzie. Jadąc nazad, jeszcze w Austrii dostałem "warning", że w Mikulowie się stoi (ronda + wahadło) a potem dopiero przed zwężką w Lipniku n/B (na tablicy świetlnej była informacja o zatwardzeniu i potencjalnym czasie oczekiwania w korku, którą zignorowałem...). W nocy jedzie się OK i tak samo, jak w dzień, będzie dobrze o ile nikt nie przywali w te słupki albo nie wjedzie jeden w drugiego
tranquilo napisał(a):manewr napisał(a):Startuje w przyszły czwartek .Kierunek Makarska. Opiszę trasę po dojeździe.
Jedziesz tą samą trasą co ja?
manewr napisał(a): 7 razy jechałem z pt /sob.
Teraz cz/pt.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi