piotrekbeti napisał(a): Każdy kilometr to 350aut +-? Przed bramkami jest chyba 6 pasów?
alfa466 napisał(a):A w nocy z piątku na sobotę? Wczoraj o północy podglądaliśmy kamerki, nie wyglądało to źle, aczkolwiek nie wiem, czy dobrze oceniłam.
piotrulex napisał(a):Czwartek
Wyjazd z Torunia około 15:15
A1, Gorzyczki, Brno, Mikulov, Wiedeń, Graz, Lublana, Rupa
Dojazd do Baški 7:30
Po drodze przed zjazdem koło Postojnej kima 2:15 na parkingu aby nie być za szybko na kampie.
Jedyne postoje to:
Mszana tankowanie i kupno jedzenia z 15 minut
Następnie winieta CZ z 5 minut
Granica A i kupno winiety 5 minut
Granica SLO winieta 5 minut
Jakieś sikanie może z 4 razy po kilka minut
BP Mszana pustki, stacja w CZ po winietę to samo, Mikulov zwężka z marszu, wszelkie roboty z maksymalną dopuszczalną, Rupa 4-ty w kolejce, KRK most i wcześniejsze rondo z marszu
Komp pokazuje 1339km i 14:09 jazdy ale to jeszcze z nielicznym dojazdem pod biuro żony, manewrami na campie itd
Przez Rupa jechałem po raz pierwszy i w porównaniu do Macelj jestem zadowolony
petr napisał(a):piotrulex napisał(a):Czwartek
Wyjazd z Torunia około 15:15
A1, Gorzyczki, Brno, Mikulov, Wiedeń, Graz, Lublana, Rupa
Dojazd do Baški 7:30
Po drodze przed zjazdem koło Postojnej kima 2:15 na parkingu aby nie być za szybko na kampie.
Jedyne postoje to:
Mszana tankowanie i kupno jedzenia z 15 minut
Następnie winieta CZ z 5 minut
Granica A i kupno winiety 5 minut
Granica SLO winieta 5 minut
Jakieś sikanie może z 4 razy po kilka minut
BP Mszana pustki, stacja w CZ po winietę to samo, Mikulov zwężka z marszu, wszelkie roboty z maksymalną dopuszczalną, Rupa 4-ty w kolejce, KRK most i wcześniejsze rondo z marszu
Komp pokazuje 1339km i 14:09 jazdy ale to jeszcze z nielicznym dojazdem pod biuro żony, manewrami na campie itd
Przez Rupa jechałem po raz pierwszy i w porównaniu do Macelj jestem zadowolony
Takie coś się sprawdza i jest raczej normalne, ale nie z piątku na sobotę.
Pääkäyttäjä napisał(a):...... Podsumowując mój czwarty wypad na Krk: byłem głupi, jeżdżąc MLP i przez Varaždin.
..... Ja już żadnym objazdem chłostać się nie zamierzam Cenowo wychodzi podobnie do wariantu z jazdą przez Zagrzeb, czasowo też ale cały czas się jedzie.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi