tomasz1510 napisał(a):Widocznie miałem pecha choć i tak myśle, że jest mniejsze ryzyko korków będąc na granicy i za Lućko przed 6.00. Przy okazji dla zainteresowanych miałem okazję dzisiaj przejechać się się nowym mostem na wyspę Ciowo. Do wczoraj był zamknięty a dzisiaj proszę taka niespodzianka. Z Lidla szybciutko wróciłem do Slatine.Farstone napisał(a):tomasz1510 napisał(a):Witam. Dzisiaj przyjechałem do Chorwacji. Trasa Pl-Cz-A-MLP-HR. Na granicy austriackiej żadnej kontroli nie było. Czterogodzinny postój na drzemkę na stacji Grała w Austrii spowodował to, że na granicy w Maceli stawiłem się ok. 7.00 no i oczywiście koreczek nie całą godzinkę. Potem Lućko następna godzinka wleczenia się do bramek.Za Lućko ruch jak na pielgrzymce.Cholery szło dostać . Jechałem piąty raz do Chorwacji i w dodatku można powiedzieć w tygodniu ale po raz pierwszy byłem na granicy po 7.00. W skrócie. Wg mnie czy to sobota czy to inny dzień w tygodniu to zawsze granicę i Lućko trzeba mieć za sobą do godz. 6.00. Od dzisiaj tego się będę trzymał i tyle. Pozdrawiam wypoczywających obecnych i przyszłych.
Nie zgadzam się, jechałem w środę i na granicy o 11:00 byłem sam
Świetna wiadomość, cieszę się bardzo