Witam
Jak sądzicie: czy będąc w okolicach Brna w sobotni wieczór lepiej kierowac się na Mikulov, czy na Breclav?
Gdzie będzie luźniej?
Pozdrawiam
maniek_t1 napisał(a):Witam
Jak sądzicie: czy będąc w okolicach Brna w sobotni wieczór lepiej kierowac się na Mikulov, czy na Breclav?
Gdzie będzie luźniej?
Pozdrawiam
dids76 napisał(a):W trasie na Mikulov największy problem to wahadło na moście za Pohorelicami, je w ubiegły piątek stałem tam jedną zmianę świateł (2-3 minuty). Potem jesteś szybciej na autostardzie niż jadąc przez Breclav.
maxredaktor napisał(a):dids76 napisał(a):W trasie na Mikulov największy problem to wahadło na moście za Pohorelicami, je w ubiegły piątek stałem tam jedną zmianę świateł (2-3 minuty). Potem jesteś szybciej na autostardzie niż jadąc przez Breclav.
O której porze tamtędy jechałeś?
maxredaktor napisał(a):Dzięki. To miałeś chyba sporo szczęścia
Ja być może pojawię się w tamtej okolicy późnym wieczorem, albo nawet w nocy, i chyba też zdecyduję się na jazdę przez Mikulov.
maniek_wroc napisał(a):Misiorwroc - Wyjeżdżałem z Wrocławia o 4 rano i jechałem przez Boboszów ... trasa do Boboszowa bardzo płynna ...mały ruch .. do tego obwodnica Kłodzka już otwarta i jedzie się bardzo szybko ... uważaj tylko jak przekroczysz granicę z Czechami bo po przejechaniu pod wiaduktem dojeżdżasz do skrzyżowania i navi offline chce cię prowadzić na prosto a ta droga jest zamknięta ... musisz skręcić w lewo jadąc dalej drogą nr.43 ... ale jeżeli jedziesz z GM to poprowadzi cię dobrze, ja niestety musiałem zawrócić.
Ten odcinek to najgorsza część drogi ale jak już dojedziesz do autostrady jest ok.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi