moody78 napisał(a):Co do samego przejścia granicznego w Macelj/ Gruskovje to GM wskazuje na duże zatwardzenie:i tak jest od ok. 2h.
Natomiast kamerki z Hakmap.hr wskazują co innego
I komu tutaj wierzyć?
dids76 napisał(a):wielbiciel napisał(a):Uwaga dla tych co zamierzają jechać A4 na odcinku Wrocław-Gliwice (tu zjazd na A1) w okresie czerwca to pragnę poinformować, że trwa remont północnej nitki A4 na wysokości Krapkowic i w piątkowe popołudnia do późnego wieczora tworzy się korek na ok.1,5-2h. Taki stan rzeczy ma być do końca czerwca, od września będzie druga nitka (południowa) w remoncie na tym samym odcinku.
Pisałem o tym w innym temacie, w ubiegły piątek była masakra Do domu zjeżdżam na Krapkowice i objechałem ten odcinek tak: https://goo.gl/maps/CwY64PmQdyp Według GM zaoszczędziłem 51 minut.
krutom napisał(a):Było wiele razy.
Kamery pokazują pas ziemi niczyjej, a tam prawie zawsze pusto.
Korek do CRO jest zazwyczaj na granicy przy budynkach słoweńskich tutaj, a tego kamerka umieszczona w Macelj nie pokazuje.
Te kamery pozwalają na ocenę sytuacji przy wyjeździe z Chorwacji, a wprowadzają w błąd przy wjeździe.
Sprawdzone organoleptycznie 3 razy.
Jazda przez Cvetlin likwiduje problem.
krutom napisał(a):Kamery pokazują pas ziemi niczyjej, a tam prawie zawsze pusto.
Korek do CRO jest zazwyczaj na granicy przy budynkach słoweńskich tutaj, a tego kamerka umieszczona w Macelj nie pokazuje.
Te kamery pozwalają na ocenę sytuacji przy wyjeździe z Chorwacji, a wprowadzają w błąd przy wjeździe.
moody78 napisał(a):krutom napisał(a):Kamery pokazują pas ziemi niczyjej, a tam prawie zawsze pusto.
Dziękuję.W tym roku właśnie planuję jechać przez Cvetlin.
Pozdrawiam.
kojacek napisał(a):Pisałem już o tym-w zeszłym roku stałem w korku do przejścia Gruškovje/G. Macelj. Zdaniem Gugla-40 minut mi to miało zająć, ale przez 5 minut podjechałem o długość tych kilku samochodów, które wyjechały z korka. Wpisałem Cvetlin w nawigację i w drogę. .....................
majkelfm napisał(a):kojacek napisał(a):Pisałem już o tym-w zeszłym roku stałem w korku do przejścia Gruškovje/G. Macelj. Zdaniem Gugla-40 minut mi to miało zająć, ale przez 5 minut podjechałem o długość tych kilku samochodów, które wyjechały z korka. Wpisałem Cvetlin w nawigację i w drogę. .....................
Którędy Cię pokierowało Google?
krombocher napisał(a):W końcu jest. Dziś otwarto obwodnicę Kłodzka https://conadrogach.pl/informacje/obwod ... owcom.html
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi