gertstary1 napisał(a):Witajcie,opisze na szybko nasza trase,sorki jak jakis błąd popełnie,jade z pamieci na pamieć jechaliśmy z Piły,obwodnica Poznania,na Wrocław-tam obwodnicą i dalej na Kłodzko,Miedzylesie i Boboszów,wjazd do CZ kierunek na Lanskroun,potem Svitawy i Brno- w Brnie lecimy przez miasto i zakupy PIIWOOOO z Brna boczna droga na Breclav i dalej już Słowacja przez Malacky,Stupava=tanie tankowanie lpg i dalej przez Bratysławe,jedzie sie cały czas prosto,przez całe miasto,bez korków i stania,Węgry to kierunek na Rajka,Mosonmagyarovar i wjazd na droge 86 i tak przez całe Węgry,wylot na Słowenie w Lenti,tam od razu na Lednave w lewo na 1 rondzie,z Lenti na Mursko sredisce i wjeżdzam do CRO bez korków,dalej Cakovec,Varazdin i kierunek Zagrzeb,my lecimy przez miasto bo zakupy 1 i wymiana kasy w banku,odbijamy na Karlovac na droge nr 1 i tak zwiedzamy interior przez Slunj,Plitvickie jezera,potem w Gracac odbijamy na 27 i już szybciutko nad Adriatyk ,czego i wam życze,czas....ze wszystkimi postojami,kilka godzin snu,tankowanie,jedzenie,ostatnie zakupy jechałem ostatnio 24 godziny ,ale było puściutko,zero korków,zero płacenia,jechałem troszke powyżej przepisowo,koło 100 km.h ,mam nadzieje ze komuś sie przyda moje pisanie,za rok 6 wyjazd i droga identyczna,wiem już nawet gdzie drogi policja pilnuje
To gdzie trzeba uważać na policję ? Bo trasa bardzo ciekawa i właśnie pomieszałeś mi trochę w prawie zaplanowanej jeździe