pati2304 napisał(a):Bocian napisał(a):pati2304 napisał(a):FUX napisał(a):Ponad 120 odcinkami jechaliście???
Bywało, że 130/h
Przez całą drogę nie widziałem tak szybko jadącego samochodu z przyczepą...
Zgadzam sie, że 130 to przegięcie, ale... jechaliśmy za znajomymi, którzy byli samą osobówką. No trzeba było trzymać się ogona
W droadze powrotnej100- 110/h. Ta predkość jest zupełnie ok, zwłaszcza jak sie ma mocne auto i stabilizator w przyczepie.
pati2304 napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):wy powinniście nadawać tempo, a nie osobówka solo:p
Zgadza się, nauczka na następny raz.
PETERENZO napisał(a):pati2304 napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):wy powinniście nadawać tempo, a nie osobówka solo:p
Zgadza się, nauczka na następny raz.
Pamiętaj, że tu wszyscy idealni i zgodni z kodeksem - wszędzie
PS. Ja jadąc osobówką w życiu nie zdecydowałbym się ciągnąć za przyczepą - takich mnie jest więcej - jak sądzę - dlatego goniliście pozostałych
FUX napisał(a):
Po raz kolejny wykazałeś się "znajomością" rzeczy.
Pierwsza rzecz, to tempo dyktuje najwolniejszy i to on powinien prowadzić.
Kolumnę to trzeba potrafić prowadzić i jest kilka żelaznych zasad, które należy przestrzegać. Dotyczy to wszystkich uczestników, a ci z najczęściej są mądrzejsi od prowadzącego.
Dlatego nie jeżdżę stadem a nawet w dwa samochody. Wszak mamy wakacje, urlop, więc po co się stresować.
pati2304 napisał(a):Bocian napisał(a):Sam prowadzący był marny
Zdecydowanie sie nie zgadzam
Bocian napisał(a):pati2304 napisał(a):Bocian napisał(a):Sam prowadzący był marny
Zdecydowanie sie nie zgadzam
Prowadzący pierwsze auto, to bez przyczepy, gwoli ścisłości. Tak uważałem i uważam. Jadąc z prędkością która was zmuszała do jazdy tak jak jechaliście, jechał marnie.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi