przepraszam za off, nie mogłem się powstrzymać
ogólna korkowa paranoja udzieliła się także po trochu dzieciakom
instalacja pt. bramki w Lucko
lakizak napisał(a):Cromaniacy a jak z natężeniem ruchu jest w niedziele.Niestety zamierzam wyjechać o 1 w nocy z Sosnowca 30-07, więc około 6 rano bede w Wiedniu, a pewnie koło 10 w Ptuj.I chyba zostają kamerki?
Guinness79 napisał(a):Mam pytanoko do tych, którzy przekraczają granice w Cvetlinie. Którą drogą później dojeżdżacie do autostrady?
Endrju napisał(a):Mój brat wczoraj jechał do mnie do Bibinje przez Cvetlin, był trzeci w kolejce, jak przyszedł czas na pokazanie dokumentów to znudzonemu celnikowi zachciało się kontroli szczegółowej. 30 minut stania i przegrzebali im podręczne rzeczy, pytali także od LSD, marihuanę, amfetaminę...
krutom napisał(a):Guinness79 napisał(a):Mam pytanoko do tych, którzy przekraczają granice w Cvetlinie. Którą drogą później dojeżdżacie do autostrady?
Najkrótszą
Andrzej1f napisał(a):Witam,
mamy pytanie, planujemy wyjazd w rejon Makarskiej 22.08. mam dwie trasy z okolic jeleniej góry:
1: Praga/Brno/Bratyslava/Wiedeń/Slovenia/Chorwacja w dół.....
2: Praga/Brno/Bratyslava/węgry M86/Zagreb i w dół...
którą proponowalibyście?
dodatkowo nadmienię że możliwy jest ocleg albo w okolicach Austria (gratz) lub Węgry (balaton)
pzdr
Andrzej1f
akwarysta6 napisał(a):Jak dla mnie ze Śląska najlepszy wariant nr 2. Bardzo dobrze się jedzie przez Węgry i później od granicy tylko ogień autostradą przez Chorwację. Uważam, że jest to najbardziej optymalny wariant, na którym korków nie trafiłem. Też jechałem do Makarskiej. Pozdrawiam.Andrzej1f napisał(a):Witam,
mamy pytanie, planujemy wyjazd w rejon Makarskiej 22.08. mam dwie trasy z okolic jeleniej góry:
1: Praga/Brno/Bratyslava/Wiedeń/Slovenia/Chorwacja w dół.....
2: Praga/Brno/Bratyslava/węgry M86/Zagreb i w dół...
którą proponowalibyście?
dodatkowo nadmienię że możliwy jest ocleg albo w okolicach Austria (gratz) lub Węgry (balaton)
pzdr
Andrzej1f
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi