Witam
Wyjeżdżam do Cro 21.07.2017.
Mam opcje przekraczać granice Gorican o 20 ( piątek wieczorem) lub jechać przez Słowenie i przekroczyć granice w Maceli o 8 rano 22.07 ( sobota).
Co lepsze. Pomóżcie
magda8882 napisał(a):Witam
Wyjeżdżam do Cro 21.07.2017.
Mam opcje przekraczać granice Gorican o 20 ( piątek wieczorem) lub jechać przez Słowenie i przekroczyć granice w Maceli o 8 rano 22.07 ( sobota).
Co lepsze. Pomóżcie
magda8882 napisał(a):21 to piątek
heathcliff napisał(a):cześć Wszystkim,
W piątek 30.06. rano wyruszam z rodziną po raz pierwszy do Chorwacji, nocleg za Grazem.
Pytanie, o której w porze sezonu/wakacji zaczynają się duże korki na granicy SI-HR ? Oczywiście zamierzam ominąć
autostradę w Słowenii znaną z forum trasą MLP. Ile czasu w sezonie trzeba liczyć na dojazd z Graz do Trogiru ? ktoś z Was Cromaniaków na pewno przerabiał już tą trasę w szczycie sezonu
z góry dzieki
Michalm2012 napisał(a):heathcliff napisał(a):cześć Wszystkim,
W piątek 30.06. rano wyruszam z rodziną po raz pierwszy do Chorwacji, nocleg za Grazem.
Pytanie, o której w porze sezonu/wakacji zaczynają się duże korki na granicy SI-HR ? Oczywiście zamierzam ominąć
autostradę w Słowenii znaną z forum trasą MLP. Ile czasu w sezonie trzeba liczyć na dojazd z Graz do Trogiru ? ktoś z Was Cromaniaków na pewno przerabiał już tą trasę w szczycie sezonu
z góry dzieki
Jedź od razu na Varazdin.
Tytusdj napisał(a):Sorki jak ta informacja już się pojawiła.
Czy ktoś coś wie dlaczego zniknął link na stronie HAK do kamer na granicy SI/HR?
czaczapel napisał(a):Witam,
Z tego co zauważyłem to większość postów dotyczy wyjazdów w pełnym sezonie, czy Cromaniacy którzy jechali do Chorwacji w latach poprzednich na początku września zechcieliby się podzielić swoimi doświadczeniamy z podróży ?
Ja planuję wyjazd, a jakże z piątku na sobotę tj. wyjazd 1-ego września z Oleśnicy i na razie zaplanowałem taką trasę (niestety nie mogę jeszcze podać linka):
Oleśnica - Kłodzko - Svitavy - Brno - Mikulov - Wiedeń - Ilz - Bad Radkersburg - Ormoz - Varazdin - i dalej w kierunku Baska Voda
Prosze o radę, czy jechać tak, a może jednak bez kombinowania ?
Pozdrawiam,
Kamil
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi