marcingoluch napisał(a):W nocy wróciłem z pierwszego wyjazdu do CRO i zachodzę w głowę jakimi prędkościami i jaką trasą trzeba jechać żeby zmieścić się poniżej 15h np z Wrocławia.
Do Tribunj z Lubina (Dolnośląskie) jechałem A4 do Skrzyszowa i później jak wiekszość Brno-Wiedeń-Graz-MLP.
Kilka drobnych zabłądzeń, kilka objazdów wymuszonych. Jechałem za Google maps i z postojami wyszło blisko 18h. Fakt jechałem jak znaki przykazały a czasami nawet za wolno o czym sie dowiedziałem w drodze powrotnej gdzie jechaliśmy w dzień. A bo mnie znaki w Austrii zmyliły .
Powrót już w dzień znacznie łatwiejszy. Wszystkie prace drogowe widoczne i nie było wjazdów z jakieś dziwne ścieżki techniczne (sporo ludzi tam trafiało, a wąsko jak cholera).
Wczoraj tj 24.06 w okolicy godziny 14-15 na ostatnich bramkach przy wyjeździe z CRO i na granicy DRAMAT. Temperatura na zegarach pokazała mi 40st. Jak wyszedłem z auta szum jak w dobrej serewerowni - oj sporo aut sie pewnie gotowało , jak i moje. Nie wiem ile ludzie stali ale ja ze środkowego pasa przy bramkach przepychałem się na prawą stronę i polecieliśmy objazdem. Co lepsze asy wystartowały objazd nieco szybciej bodajże na bramki Lepa Bukva i to był strzał w dziesiątkę.
Czy ktoś może podać konkretny ślad trasy gdzie na odcinku 1300km zrobił z przystankami poniżej 15h?
witam ja tak: https://goo.gl/maps/WTQajPVtAA92 13 godz.