bonovox75 napisał(a):Jak tak dalej będzie się sytuacja rozwijała (niekorzystnie), to z Wrocławia będę musiał śmigać przez Kłodzko i Svitavy
Dzisiaj (teraz) po drodze do Ołomuńca, jest tam pusto
bonovox75 napisał(a):Jak tak dalej będzie się sytuacja rozwijała (niekorzystnie), to z Wrocławia będę musiał śmigać przez Kłodzko i Svitavy
janusz0990 napisał(a):czy ma ktoś z Państwa link do przejscia granicznego chorwacja - węgry letenye?
gigi napisał(a):W zeszłym roku korki koło Ołomuńca i te bez sensowne objazdy tam i z powrotem dały mi się we znaki...
nowy100 napisał(a):Ja śmigam 23 lipca w niedzielę na noc, chorwacka granica ok. 3.00 w nocy, liczę na brak korków. Na powrocie 31 lipca trasa Węgry, Słowacja (nocleg nad Balatonem), więc bez dyskusji. Kusi mnie jazda do Chorwacji również przez Słowację i Węgry( płatne winiety). Różnica jadąc "do" przez CZ,A,Słowenia, a przez Słowacja, HU to jakieś 70,00 zł na korzyść tej drugiej tylko czy warto? Nigdy nie jechałem przez Słowację Węgry.
Angrekoo napisał(a):Z soboty na niedziele jechałem trase Wrocław - Baska Woda przez Boboszów,Ołomuniec,Brno,Brzeclaw, Wieden,Graz,MLP.
Ruch w minimalny na calej trasie. Kilka zwężek w Czechach, ale jak co roku. Jedyny remont ktory na bank bedzie powodował korki, to ten w okolicach Graz w Austrii. To miejsce w sezonie bym omijał. Sama granica Slo-CH bez problemu. U Sloweńca dałem dowody do reki zeby zeskanował ( nie trwalo to nawet minuty ) a u Chorwatów nawet sie nie zatrzymałem.
sezamek1 napisał(a): W związku z tym proszę o precyzyjną odp. gdzie jest ten remont - możesz podlinkować/wskazać na google maps. Z góry dziękuję za odp.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi