CK-Kondi napisał(a):toomas napisał(a):Czy to czarne BMW czasami znika z kamer?
Nie. Od kilu ładnych dni tam stoi.
piotrulex napisał(a):Raphael napisał(a):piotrulex napisał(a):śmigacz napisał(a):Tak więc niedziela około 3 nad ranem wyjazd zupełnie lajtowo aby przejechać te 600km i drugiego dnia podobnie. Bez pośpiechu z odpoczynkiem głównie dla dzieci. A Ci co im się śpieszy niech gnają na złamanie karku. (nie piszę tutaj o Cromaniakach tylko ogólnie obserwując co się dzieje na drodze)
(...)
Wyjeżdżasz o 3 nad ranem, na co fonie nie widzę skąd. 600km zrobisz na spokojnie w 7-8 godzin. To chcesz brać nocleg o 11 ???
A ja rozumiem. Na spokojnie wyjazd z Katowic, 7-8 godz jazdy plus do tego na przykład w przerwach zwiedzanie (a po drodze pełno ciekawych rzeczy) i na "noclegu" jest się o godz. 17-20. Albo po dojechaniu na "nocleg" o tejże 11 godzinie, całe popołudnie na jakiś basenach na Węgrzech itp.: czyli luz - tak jak to na urlopie być powinno.
Zwiedzanie?
Lepiej nie, to bardzo męczące ...
Sol-Wagon napisał(a):piotrulex napisał(a):Raphael napisał(a):piotrulex napisał(a):śmigacz napisał(a):Tak więc niedziela około 3 nad ranem wyjazd zupełnie lajtowo aby przejechać te 600km i drugiego dnia podobnie. Bez pośpiechu z odpoczynkiem głównie dla dzieci. A Ci co im się śpieszy niech gnają na złamanie karku. (nie piszę tutaj o Cromaniakach tylko ogólnie obserwując co się dzieje na drodze)
(...)
Wyjeżdżasz o 3 nad ranem, na co fonie nie widzę skąd. 600km zrobisz na spokojnie w 7-8 godzin. To chcesz brać nocleg o 11 ???
A ja rozumiem. Na spokojnie wyjazd z Katowic, 7-8 godz jazdy plus do tego na przykład w przerwach zwiedzanie (a po drodze pełno ciekawych rzeczy) i na "noclegu" jest się o godz. 17-20. Albo po dojechaniu na "nocleg" o tejże 11 godzinie, całe popołudnie na jakiś basenach na Węgrzech itp.: czyli luz - tak jak to na urlopie być powinno.
Zwiedzanie?
Lepiej nie, to bardzo męczące ...
coś mi się wydaje, że chciałeś napisać...nudne...:p
krzyswerm napisał(a):Nemhain napisał(a):Czy okolice Wiednia na trasie do Polski w piątkowe popołudnie mocno się korkują?
Podczepiam się pod pytanie i jeszcze sprawa robót drogowych za Ołomuńcem i w okolicach Grazu - czy ktoś ostatnio tam jechał?
Wyjazd 23.06 ok 10-11 z T.Gór.
Granica Slo-Cro chyba w Cvetlin.
Pozdrawiam.
PS. Jeszcze tylko 3 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marx2 napisał(a):LPG to tak przy okazji, jak pojadę w nocy to chciałbym uniknąć szukania czynnych stacji. W zeszłym roku miałem zapisane dwie i obie były w nocy nieczynne i straciłem tylko czas szukając ich.
Bardziej zależy mi informacjach z trasy przez Lublanie, czy bo jak będę tamtędy jechał o 9 tani to nie będzie za późno i będą już korki
marx2 napisał(a):Bardziej zależy mi informacjach z trasy przez Lublane, czy jak będę tamtędy jechał o 9, to nie będzie za późno i będą już korki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi