krutom napisał(a):słoma79 podłącz ładowarkę
Dzięki...22 % i rośnie
wielbiciel napisał(a):To pomyślcie sobie co będzie się działo w lipcu...
Chyba tylko Mursko Središče pozostaje, bo te bliżej Macelj będą tak samo oblegane jak główne przejście.
pablos77 napisał(a): Sami zobaczcie http://www.hak.hr/info/kamere/ . Najwieksze korki w godzinach popołudniowych. Z rana dość spokojnie.
Jak nic złego się nie wydarzy to już tak zostanie na wakacjegusia-s napisał(a):... przejścia z Wegier i Słowenii uwolnione, tymczasowo ale zawsze coś - klik
gusia-s napisał(a):Ludzieee ... Zanim cos napiszecie moze warto przeczytać choć posty z ostatniej strony
Sprawa wczoraj została zalatwiona, przecież Wam donosiłamJak nic złego się nie wydarzy to już tak zostanie na wakacjegusia-s napisał(a):... przejścia z Wegier i Słowenii uwolnione, tymczasowo ale zawsze coś - klik
slawekkg napisał(a):gusia-s napisał(a):Ludzieee ... Zanim cos napiszecie moze warto przeczytać choć posty z ostatniej strony
Sprawa wczoraj została zalatwiona, przecież Wam donosiłamJak nic złego się nie wydarzy to już tak zostanie na wakacjegusia-s napisał(a):... przejścia z Wegier i Słowenii uwolnione, tymczasowo ale zawsze coś - klik
Miałem to samo napisać ale myślałem, że się ktoś domyśli
No a o jakie ma chodzić? Tylko na tych zaszła zmiana po wejściu przepisów 7.04.2017, pozostałe przejścia z Cro całkiem poza Unię i tak miały kontrole i nadal maja ale te wewnątrz Unii mimo że poza Schengen to był głupi, na szczęście jednodniowy pomysł. Dobrze, że jednak zawieszono ten obowiązek.Dick45 napisał(a):slawekkg napisał(a):gusia-s napisał(a):Ludzieee ... Zanim cos napiszecie moze warto przeczytać choć posty z ostatniej strony
Miałem to samo napisać ale myślałem, że się ktoś domyśli
ale tu chodzi tylko o przejścia z Cro ( wyjazd ze strefy Schengen )
ana89 napisał(a):Wiecie może jak sytuacja na drodze wygląda w Boże Ciało ? W planach mamy wyjazd 15 w godzinach nocnych (2/3) ale zastanawiam sie czy rozsądniej nie byłoby wyjechać dzień wcześniej ze względu na możliwość korków .
paulr napisał(a):Ja wyjechal bym dzien wczesniej... Jak nie bedzie korkow to przynajmniej dzien dluzej w cro;-)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi