Hercklekot napisał(a):Koledzy Szanowni - trzymajcie dyskusję w związku z tematem wątku, jeśli można...
wielbiciel napisał(a):No i mamy ciekawą dyrektywę w sprawie kontroli granicznych opuszczających lub wjeżdżających w strefę Schengen.
http://wiadomosci.wp.pl/od-7-kwietnia-z ... 130384001a
Będzie mały koreczek na wjeździe do Chorwacji jeżeli będzie to też obowiązywało w okresie letnim.
wielbiciel napisał(a):No i mamy ciekawą dyrektywę w sprawie kontroli granicznych opuszczających lub wjeżdżających w strefę Schengen.
http://wiadomosci.wp.pl/od-7-kwietnia-z ... 130384001a
Będzie mały koreczek na wjeździe do Chorwacji jeżeli będzie to też obowiązywało w okresie letnim.
el_grego napisał(a):po przewertowaniu kilku wątków mam wrażenie że przejście w Letenye (to stare, nieautostradowe) w szczycie sezonu jest zazwyczaj mniej obleganym przejściem w porównaniu z Macelj - zgadza się ? W tym roku poraz pierwszy wybieram się trasą przez SK / HU (w HU z pominięciem dróg płatnych) i właśnie planuję tamtędy wjechać na terytorium HR.
el_grego napisał(a):po przewertowaniu kilku wątków mam wrażenie że przejście w Letenye (to stare, nieautostradowe) w szczycie sezonu jest zazwyczaj mniej obleganym przejściem w porównaniu z Macelj - zgadza się ?
wielbiciel napisał(a):el_grego napisał(a):po przewertowaniu kilku wątków mam wrażenie że przejście w Letenye (to stare, nieautostradowe) w szczycie sezonu jest zazwyczaj mniej obleganym przejściem w porównaniu z Macelj - zgadza się ? W tym roku poraz pierwszy wybieram się trasą przez SK / HU (w HU z pominięciem dróg płatnych) i właśnie planuję tamtędy wjechać na terytorium HR.
Dobrze kombinujesz, tylko czy ominięcie płatnych dróg w H jest dobrym pomysłem?
anakin napisał(a):el_grego napisał(a):po przewertowaniu kilku wątków mam wrażenie że przejście w Letenye (to stare, nieautostradowe) w szczycie sezonu jest zazwyczaj mniej obleganym przejściem w porównaniu z Macelj - zgadza się ?
Na starym przejściu w Letenye nigdy nie stałem dłużej niż pięć minut (w sezonie oczywiście).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi