dids76 napisał(a):W poniedziałek rano i to praktycznie po sezonie na granicy bedzie pusto
atri napisał(a):Ja dziś jechałem z Lidzbarka Warmińskiego, udało się w 20h, trasa a1, łódź, Częstochowa, Zwardoń, zilina, Bratysława, Wiedeń, graz, maribor, zagrzeb, murter udało by się w 18h, ale za Zagrzebiem był dziś rano ok 8:00 potężny wypadek, staliśmy 2h. Później autostrada przejezdna nawet 150 kmh. Natomiast od strony wybrzeża podjazd pod tunel masakra, całe serpentyny zakorkowane, na oko 10 km korka, oby w przyszłą sobote było luźniej. Na razie pozdrawiam z mega słonecznej Slanicy na Murterze, idę po Karovacko
sneer napisał(a):Dzis wracajac z Cro po raz pierwszy w zyciu napotkalem na korek na bramkach w Lucko do platności kartami (30 min). Do gotówkowych oczywiście korki 5 x większe. Później tylko gorzej, na granicy 1h stania, a we Wiedniu masakra. Pozdrowienia z Mikulova, popijąc zimny Staropramen.
atri napisał(a):sneer napisał(a):Dzis wracajac z Cro po raz pierwszy w zyciu napotkalem na korek na bramkach w Lucko do platności kartami (30 min). Do gotówkowych oczywiście korki 5 x większe. Później tylko gorzej, na granicy 1h stania, a we Wiedniu masakra. Pozdrowienia z Mikulova, popijąc zimny Staropramen.
O godzinie jechałeś? Ja planuje powrót 3.09 ok 15:00-18:00, mocno zastanawiam się czy dobrze robię, zawsze ruszałem na noc i nigdy nie było korków
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi