Bocian napisał(a):Brok napisał(a):Bocian napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Aktualnie pusto
zobacz
Aktualnie pusto w kierunku nad morze. Czyli potwierdza się teoria...
Czyli wyjazd z PL w sobotę rano i ... niech moc będzie z nami
Dokładnie tak. Za tydzień o tej porze mam nadzieje dojeżdżać do Zagrzebia na tygodniowy wypoczynek.
Bocian napisał(a):Jacek 206 napisał(a):My w sobotę wieczorem, tak aby być rano na miejscu.
No to rano korki...
makroman napisał(a):Ja jechałem z piątku na sobotę (z 29 na 30.06) i o 6:00 rano dramatu nie było.
Owszem sporo aut jechało i był nawet krótki zator na końcu słoweńskiej autostrady ale nic czym możnaby straszyć. Potem na bramkach pod Zagrzebiem też spoko.
A teraz siedzę w Basce na Krk i się roztapiam. Jest 23:00 a tu chyba nadal z 30 stopni jest.
pumis napisał(a):Dzięki za info, odnośnie temperatur to w Katowicach jest niewiele zimnej ale to takie przygotowania do naszego wyjazdu
PETERENZO napisał(a):pumis napisał(a):Dzięki za info, odnośnie temperatur to w Katowicach jest niewiele zimnej ale to takie przygotowania do naszego wyjazdu
Jakie zimniej
Ja miałem dzisiaj 33 na blacie i w aucie i na termometrze domowym. Aktualnie 23.40 jest 25 stopni. Pięknota!
pumis napisał(a):PETERENZO napisał(a):pumis napisał(a):Dzięki za info, odnośnie temperatur to w Katowicach jest niewiele zimnej ale to takie przygotowania do naszego wyjazdu
Jakie zimniej
Ja miałem dzisiaj 33 na blacie i w aucie i na termometrze domowym. Aktualnie 23.40 jest 25 stopni. Pięknota!
PETERENZO niewiele zimniej, bo jak patrzę na info pogodowe z Cro to tam faktycznie jest upalniej. U nas jest teraz (23:45) 24 st. a w Tucepi 27 st.
Jest tylko mała różnica, my musimy przy tych temperaturach spać bez klimy i w ciągu dnia przy ponad 30-tu stopniach pracować a brakuje nam morza
PETERENZO napisał(a):pumis napisał(a):PETERENZO napisał(a):pumis napisał(a):Dzięki za info, odnośnie temperatur to w Katowicach jest niewiele zimnej ale to takie przygotowania do naszego wyjazdu
Jakie zimniej
PETERENZO niewiele zimniej, bo jak patrzę na info pogodowe z Cro to tam faktycznie jest upalniej. U nas jest teraz (23:45) 24 st. a w Tucepi 27 st.
Jest tylko mała różnica, my musimy przy tych temperaturach spać bez klimy i w ciągu dnia przy ponad 30-tu stopniach pracować a brakuje nam morza
Ciesz się, że już niedługo w CRO i wtedy temperatury będą pasować
Ja już nie mogę się doczekać
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi