Jeżeli googel nie kłamie to na teraz jest to opcja o 20minut dłuższa pomimo 2 km przed Dunajem na czerwono. Tyle że nie stoisz. Jak jest w rzeczywistości....?
Pozdrawiam.
papse napisał(a):mati15951 napisał(a):Ja do Chorwacji jechałem tydzień temu z soboty na niedzielę z okolic Lubina wyjechałem ok 20. Ogólnie trasa przeleciała świetnie. Jadąc przez Czechy i Austrię po drodze żadnych korków w obu kierunkach. W Wiedniu ograniczenia i remonty ale bez korków. Słowenia również bez korków, za to na granicy Słowenia- Chorwacja straciliśmy ok 30-40 minut. Dalej bez korków w Lućko wszystko na bieżąco. Na miejscu w Starim Gradzie meldujemy się ok 11 jadąc od Karlobagu wzdłuż wybrzeża. Winietki kupione w na ostatnim Orlenie w Polsce bodajże w Międzylesiu.
Jechałeś z Lublina przez Czechy, Austrię?
A próbowałeś Słowacja, Węgry?
draggho napisał(a):papse napisał(a):mati15951 napisał(a):Ja do Chorwacji jechałem tydzień temu z soboty na niedzielę z okolic Lubina wyjechałem ok 20. Ogólnie trasa przeleciała świetnie. Jadąc przez Czechy i Austrię po drodze żadnych korków w obu kierunkach. W Wiedniu ograniczenia i remonty ale bez korków. Słowenia również bez korków, za to na granicy Słowenia- Chorwacja straciliśmy ok 30-40 minut. Dalej bez korków w Lućko wszystko na bieżąco. Na miejscu w Starim Gradzie meldujemy się ok 11 jadąc od Karlobagu wzdłuż wybrzeża. Winietki kupione w na ostatnim Orlenie w Polsce bodajże w Międzylesiu.
LUBINA
papse napisał(a):mati15951 napisał(a):papse napisał(a):mati15951 napisał(a):Ja do Chorwacji jechałem tydzień temu z soboty na niedzielę z okolic Lubina wyjechałem ok 20. Ogólnie trasa przeleciała świetnie. Jadąc przez Czechy i Austrię po drodze żadnych korków w obu kierunkach. W Wiedniu ograniczenia i remonty ale bez korków. Słowenia również bez korków, za to na granicy Słowenia- Chorwacja straciliśmy ok 30-40 minut. Dalej bez korków w Lućko wszystko na bieżąco. Na miejscu w Starim Gradzie meldujemy się ok 11 jadąc od Karlobagu wzdłuż wybrzeża. Winietki kupione w na ostatnim Orlenie w Polsce bodajże w Międzylesiu.
Kolego na Dolnym Śląsku jest jeszcze taka miejscowość jak LUBIN nie Lublin
Hihi, patrz co ta ślepota robi z człowieka
Sorki, nie było tematu
Nie jechałem, ale dzisiaj rozmawiałem z kolegą, który wrócił kilka dni temu z Cro i jechał w obie strony właśnie taką trasą ze Złotoryi. Nie dopytałem jak mu wyszło czasowo, ale mówił, że drogi puściutkie. 2 płatne tunele w Austrii. Jechał w tygodniu.Edikol napisał(a):Powtarzam pytanie czy ktoś tędy pomykał https://www.google.pl/maps/dir/Zgorzele ... z,+Austria
Koenig napisał(a): Nie mniej jednak granicę PL przekroczyłem 5 minut po północy, więc wineta 10-cio dniowa właśnie straciła ważność pocieszam się tym że ostatni odcinek od Shella do granicy chyba już nie jest płatny?
kobra11 napisał(a):Jak lepiej jechać na Istrię? Wyjazd ze Skoczowa przez Brno Mikulov Wiedeń Graz Maribor Lublana. Czy jechać przez Słowację? Wyjazd około północy dziś(właściwie to już sobota).
ifa611 napisał(a):Chodzi glownie o odcinki czeskie:
Złotoryja-Lubawka-Brno-Wiedeń – Mureck-Lenart-Ptuj-Zagrzeb
czy moze z pominieciem autostrady w okolicach Brna i trase:
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi