sopranowski napisał(a):możesz dać linka do google że pokazuje natężenie ?
bracik001 napisał(a):Info dla wszystkich wracających. Za Brnem na 198 km w stronę PL na zwężeniu trzymać się lewego pasa. Pasy lewy i prawy są oddzielone od siebie i nie ma możliwości zjazdu z jednego na drugi. Prawy pas stał a lewy cały czas szedł.
bracik001 napisał(a):Info dla wszystkich wracających. Za Brnem na 198 km w stronę PL na zwężeniu trzymać się lewego pasa. Pasy lewy i prawy są oddzielone od siebie i nie ma możliwości zjazdu z jednego na drugi. Prawy pas stał a lewy cały czas szedł.
@ppl3 napisał(a):Cześć mam pytanie do tych bardziej zorientowanych, Trase juz mniej wiecej zaplanowałem, jedziemy na boboszów a potem na olomuniec i brno, tylko patrze na mape google i widze ze dosyc sporo tam robót drogowych, jednak wujek google podpowiada żeby zjechać na droge 373 (137km do Brna) jechał ktoś ta droga o którą pytam(373) ? Chodzi mi głównie o to żeby ze stania w korkach na trasie Olomuniec -> Brno nie wpieprzyć sie w cos gorszego?
Lechoo napisał(a):bracik001 napisał(a):Info dla wszystkich wracających. Za Brnem na 198 km w stronę PL na zwężeniu trzymać się lewego pasa. Pasy lewy i prawy są oddzielone od siebie i nie ma możliwości zjazdu z jednego na drugi. Prawy pas stał a lewy cały czas szedł.
Zgadza się ale wczoraj np. na tym lewym pasie między barierkami zepsuł się gościowi samochód. Jaki był efekt można się domyślać... stałem ponad godzinę.
Pääkäyttäjä napisał(a):@ppl3 napisał(a):Cześć mam pytanie do tych bardziej zorientowanych, Trase juz mniej wiecej zaplanowałem, jedziemy na boboszów a potem na olomuniec i brno, tylko patrze na mape google i widze ze dosyc sporo tam robót drogowych, jednak wujek google podpowiada żeby zjechać na droge 373 (137km do Brna) jechał ktoś ta droga o którą pytam(373) ? Chodzi mi głównie o to żeby ze stania w korkach na trasie Olomuniec -> Brno nie wpieprzyć sie w cos gorszego?
Możesz żałować. To droga drugiej kategorii, coś jak nasze wojewódzkie. Jeżdżąc po brněňsku, raczej miałem mieszane uczucia co do jakości takich dróg Najlepiej będzie, jak rzucisz okiem na drogę za pomocą StreetView.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi