napisał(a) maciejdm1 » 13.07.2016 06:42
Crocodyl napisał(a):maciejdm1 napisał(a): To już nie wiem czy jechać na Ołomuniec czy na Svitavy
"
Czy ja byłam z pieskiem czy bez pieska?" No człowieku tu masz tylko informacje ale decyzji nikt za Ciebie nie podejmie. Nikt tu nie ma szklanej kuli. Ale jeśli chcesz to proszę - Jedź przez Ołomuniec. Dlaczego? Bo ja tak pojadę. No chyba że pojadę przez Svitavy
Albo i nie
no już nie wiem czy jechać na Ołomuniec czy na Svitavy???? Pomooocy!!!
Dzięki za... pomoc. Wyraziłem swoją niepewność odnośnie trasy...jak wielu z Nas na tym forum,licząc na konkretne podpowiedzi ,jak np. od
Pääkäyttäjä. Chciałem od Was jakiejś opinii , podobnie jak Ty w innym temacie:
Przez Czechy, przez Austrię, przez Słowację, przez Węgry:
"Sam zastanawiam się nad lekką modyfikacją trasy i objazdem Wiednia.Niestety (albo stety
) mamy nocleg w Brnie więc całkowita zmiana trasy raczej nie wchodzi w grę. Jednak pomyślałem o minięciu Wiednia i trasie Brno - Bratysława:
https://www.google.pl/maps/dir/Brno,+Cz ... 070714!5i1
Trasa dłuższa o 60 km a czas wg. gugieła dłuższy o ok. 15 min. Zastanawiam się tylko czy jest sens kombinowania bo tym newralgicznym odcinkiem będę jechał za tydzień w niedzielę w godzinach "okołopołudniowych". Co sądzicie? "
Tak więc schowaj swoją szklaną kulę (nie podpowie Ci co będzie na trasie w niedzielę w godzinach "okołopołudniowych" ) ...
Nie szydź z ludzi , bo to nieładnie...
Forum to służy min. do pomocy innym użytkownikom i wyrażaniu swoich opinii . Ja szanuję innych użytkowników -także Ciebie - dlatego nie odpisuję szyderczo na ich pytania bądź wątpliwości ( choć wielu z Nas na to czasami zasługuje
) . Jest to po prostu niepotrzebne...
Pozdrawiam . Peace