pablos77 napisał(a):W tym roku bez korków tam i z powrotem
mucha napisał(a):Witam,dzisiaj wracaliśmy z Chorwacji.Co do braku korków nie zgodze się z przedmówcami .Wszystko zależy od godziny,o której się mijało bramki itp.Owszem w strone Chorwacji korków nie było chociaż autostrada była zatłoczona.Ok 11 korek do Zagrzeb Lucko ,aby opłacic przejazd ok 5 km,my akurat zawsze jezdzimy na bank card więc nie staliśmy wcale ale ten kto wybrał gotówkę to stał chyba baaardzo długo.
hrehor napisał(a):My Jutro też ruszamy do Zaostrog ale mamy załatwiony nocleg po drodze w Otocac wyjazd koło 7:00
mucha napisał(a):Witam,dzisiaj wracaliśmy z Chorwacji.Co do braku korków nie zgodze się z przedmówcami .Wszystko zależy od godziny,o której się mijało bramki itp.Owszem w strone Chorwacji korków nie było chociaż autostrada była zatłoczona.Ok 11 korek do Zagrzeb Lucko ,aby opłacic przejazd ok 5 km,my akurat zawsze jezdzimy na bank card więc nie staliśmy wcale ale ten kto wybrał gotówkę to stał chyba baaardzo długo.
Seavolv napisał(a):A jechał może ktoś może z nawigacją mam TomToma na telefon a podobno on oferuje omijanie korków, może to jakaś metoda?
nowotarżanin napisał(a):mucha napisał(a):Witam,dzisiaj wracaliśmy z Chorwacji.Co do braku korków nie zgodze się z przedmówcami .Wszystko zależy od godziny,o której się mijało bramki itp.Owszem w strone Chorwacji korków nie było chociaż autostrada była zatłoczona.Ok 11 korek do Zagrzeb Lucko ,aby opłacic przejazd ok 5 km,my akurat zawsze jezdzimy na bank card więc nie staliśmy wcale ale ten kto wybrał gotówkę to stał chyba baaardzo długo.
Wracałem wczoraj, sytuacja identyczna - długi korek w Zagrzeb Lucko dla płacących gotówką, wybrałem bank card gdzie były zupełne pustki, żadnych problemów, żadnego stania w korku.
valdemar napisał(a):nowotarżanin napisał(a):mucha napisał(a):Witam,dzisiaj wracaliśmy z Chorwacji.Co do braku korków nie zgodze się z przedmówcami .Wszystko zależy od godziny,o której się mijało bramki itp.Owszem w strone Chorwacji korków nie było chociaż autostrada była zatłoczona.Ok 11 korek do Zagrzeb Lucko ,aby opłacic przejazd ok 5 km,my akurat zawsze jezdzimy na bank card więc nie staliśmy wcale ale ten kto wybrał gotówkę to stał chyba baaardzo długo.
Wracałem wczoraj, sytuacja identyczna - długi korek w Zagrzeb Lucko dla płacących gotówką, wybrałem bank card gdzie były zupełne pustki, żadnych problemów, żadnego stania w korku.
Co to jest ten bank card?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi