napisał(a) Użytkownik usunięty » 04.07.2016 11:56
el_grego napisał(a):tak BP w Mszanie... masa ludzi i system płacenia/tankowania gazu który przyprawiał o białą gorączkę... w skrócie... kolejna osoba mogła zatankować dopiero jak poprzednik zapłacił a że kolejka do kas tak na oko jakieś 50 osób więc przepustowość stanowiska masakrycznie niska... a i akurat tego dnia tylko jedno stanowisko LPG (z 2 dostępnych) działało.
Jadąc do Austrii na weekend świąteczny, utknąłem tam na 20 minut - bo tyle wytrzymałem. Przed dystrybutorami LPG kolejka. Jakiś Lexus stoi od 15 minut i nikt do niego nie wraca. Wkurzyłem się i idę - wołam, kto jest właścicielem białego Lexusa bo blokuje dystrybutor. Nikt się nie odezwał. Typek, którego widziałem popijać kawę, przylazł chwilę po tym, jak wróciłem do auta.
Mnie na tym BP więcej nie zobaczą - za system płatności, za kolejki i powolny personel. Jak mnie przypili, to pojadę dalej, do
Gorzyczek. Tam jest partnerska stacja Slovnaft/Mol - Uniwar. Dużo miejsca, dużo stanowisk, mniej ludzi, kawiarnia i bardzo przyzwoite miejsce odpoczynku. Tankowałem tam trzy razy, by uzupełnić paliwo przed opuszczeniem kraju (stąd do granicy jest 2km) i było OK.