Ale na ETC chyba 500kn jest minimum do wyjeżdżenia a ja tyle nie wyjeżdżę.
Jak już jestem na miejscu wolę Jadranke i drogi lokalne.
Dziękuję za odpowiedź.
taurus napisał(a):Mam pytanie odnośnie korków na bramce Lućko w kierunku Jadranu - czy nadal jest tak, ze przy intensywnym ruchu - sobota koło południa - przy bramkach są podniesione szlabany i chodzą pracownicy i rozdają kwitki na autostradę??
Pozdrawiam
Guzior napisał(a):pablo74 napisał(a):sheryll napisał(a):widze, ze z Chrzanowa i okolic jest spore gronow cromaniakow - moze forumowe spotanie urzadzimy u nas:D
idea niewątpliwie przednia:D
... a Jaworzno też przyjmiecie bo widzę że cel wyjazdu ten sam czyli Pag i termin podobny
Patroniusz napisał(a):taurus napisał(a):Mam pytanie odnośnie korków na bramce Lućko w kierunku Jadranu - czy nadal jest tak, ze przy intensywnym ruchu - sobota koło południa - przy bramkach są podniesione szlabany i chodzą pracownicy i rozdają kwitki na autostradę??
Pozdrawiam
Jak rozdają kwitki?I co,jak za nie zapłacić?
taurus napisał(a):Mam pytanie odnośnie korków na bramce Lućko w kierunku Jadranu - czy nadal jest tak, ze przy intensywnym ruchu - sobota koło południa - przy bramkach są podniesione szlabany i chodzą pracownicy i rozdają kwitki na autostradę??
Pozdrawiam
pablo74 napisał(a):Guzior napisał(a):pablo74 napisał(a):sheryll napisał(a):widze, ze z Chrzanowa i okolic jest spore gronow cromaniakow - moze forumowe spotanie urzadzimy u nas:D
... a Jaworzno też przyjmiecie bo widzę że cel wyjazdu ten sam czyli Pag i termin podobny
No pytasz sie :D:D:D
rbandula napisał(a):pablo74 napisał(a):Guzior napisał(a):pablo74 napisał(a):sheryll napisał(a):widze, ze z Chrzanowa i okolic jest spore gronow cromaniakow - moze forumowe spotanie urzadzimy u nas:D
Przyjmuję zaproszenie, sheryll !
sheryll napisał(a):rbandula napisał(a):pablo74 napisał(a):Guzior napisał(a):pablo74 napisał(a):sheryll napisał(a):widze, ze z Chrzanowa i okolic jest spore gronow cromaniakow - moze forumowe spotanie urzadzimy u nas:D
Przyjmuję zaproszenie, sheryll !
to kiedy i gdzie?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi