wos71 napisał(a):Rozumiem korki w "weekendy" na granicy i Lućko,tylko zastanawiam się co korkuje tunel Sv.Rok?
kanapkasmalec napisał(a):na krótko : omijać autostradę w Słowenii 15 euro za 2h w 20 kilometrowym korku! jechałem 24 h 1700 km z Olsztyna do Makarskiej, z 3 przerwami po pół godziny, Chorwację od Lucko przemierzałem starą trasą bo nie miałem zamiaru płacić 150 kun za dojazd do makarskiej gdzie natężenie na trasie wyświetlało się na czerwono przez wypadki
Wyjechałem w piątek o 20:00 dotarłem o 21:00 w sobotę.. Skandal
rojass napisał(a):kanapkasmalec napisał(a):na krótko : omijać autostradę w Słowenii 15 euro za 2h w 20 kilometrowym korku! jechałem 24 h 1700 km z Olsztyna do Makarskiej, z 3 przerwami po pół godziny, Chorwację od Lucko przemierzałem starą trasą bo nie miałem zamiaru płacić 150 kun za dojazd do makarskiej gdzie natężenie na trasie wyświetlało się na czerwono przez wypadki
Ja stałem prawie 4 godziny na autostradzie w Słowenii. Potem korki na Lućko i chyba 3 kolizje po drodze już w HR. Trasa 1600 km w 31 godzin, średnia na całej trasie bodajże 64km/h. Gdybym tylko miał dostęp do google pewnie w jakiś sposób ominąłbym korek na SLO, a tak... stałem
kanapkasmalec napisał(a):na krótko : omijać autostradę w Słowenii 15 euro za 2h w 20 kilometrowym korku! jechałem 24 h 1700 km z Olsztyna do Makarskiej, z 3 przerwami po pół godziny, Chorwację od Lucko przemierzałem starą trasą bo nie miałem zamiaru płacić 150 kun za dojazd do makarskiej gdzie natężenie na trasie wyświetlało się na czerwono przez wypadki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi