Prosze nie wpadac w psychoze i panike
Poza piatkami po poludniu i sobotami korki sa rzadkie
Oczywiscie zawsze cos sie moze zdarzyc, ale szansa jest 10 razy mniejsza
PiotrP napisał(a):Yanush napisał(a):cryptus napisał(a):Jadę z Lublina 25-26 lipiec na Chorwację wyspa Pag szukam kogoś kto leci w tamtą stronę samemu smutno
Ja z małopolski 25.07 do Splitu...
Z Tarnowa 25.07 godz. 2:00 (taki plan)
gregorypets napisał(a):Lis-Witalis napisał(a):Zdecydowanie płacić kartą na bramkach po pierwsze mniejsze kolejki na pasie z płatnością kartą a jak jedziesz w sobotę to niestety korki masz murowane. Możesz omijać Lucko znajdziesz opis trasy na forum.
Pozdrawiam i miłego powrotu.
Jadę pierwszy raz do Cro i nie bardzo się orientuję po czym poznać bramki do płatności kartą. Patrzyłem na street view i nie bardzo zrozumiałem... To są te zewnętrzne bramki? Nie chcę wbić się niepotrzebnie w najgorszy korek
Rafal G-ce napisał(a):gregorypets napisał(a):Lis-Witalis napisał(a):Zdecydowanie płacić kartą na bramkach po pierwsze mniejsze kolejki na pasie z płatnością kartą a jak jedziesz w sobotę to niestety korki masz murowane. Możesz omijać Lucko znajdziesz opis trasy na forum.
Pozdrawiam i miłego powrotu.
Jadę pierwszy raz do Cro i nie bardzo się orientuję po czym poznać bramki do płatności kartą. Patrzyłem na street view i nie bardzo zrozumiałem... To są te zewnętrzne bramki? Nie chcę wbić się niepotrzebnie w najgorszy korek
telepol napisał(a): Ruszam 31piąteczek o 16, z wyliczeń google po ominięciu autostrady w Słowenii powinienem dotrzeć do zjazdu na końcówkę autostrady ~północy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi