To może taki objazd?
mapa
grzesiek32 napisał(a):Witam!
Jadę w niedzielę ze Szczecina do Cro ok. 9 z noclegiem w Ptuj, czy przekraczając granicę w poniedziałek ok. 10 SLO/CRO mam obawiać się korków czy utrudnień?
wildthink napisał(a):To może taki objazd?
mapa
anna001 napisał(a):Witajcie mam pytanie wybieramy się jutro po raz pierwszy na Chorwację do miejscowości Trogir Vranjica startujemy z Tarnowa którędy jechać aby ominąć ewentualne korki -którą trasę polecacie może ktoś w ostatnich dniach jechał i może pomóc .
Wstępnie myśleliśmy jechać autostradą Brno,Wiedeń itd Ale z tego co wyczytałam wcale autostradą nie oznacza szybciej...
anna001 napisał(a):Dzięki za info właśnie rozważamy tą trasę Preszów Koszyce Miszkolc ....Na google mapa pokazuje różnicę w czasie 10min a czytając tu kilka wątków to straszą co niektórzy korkami na bramkach na Słoweni a tak omijamy Słowenię tylko słabsza droga do Miszkolca ...
Patrząc na mapie nie widać aby dalszy odcinek tzn od Miszkolca to już same autostrady ...Aaaa jeszcze jedno pytanko jak z opłatami ...
Sorki za tak zapewne banalne pytania dla większości zaawansowanych w karawaningu
wildthink napisał(a):wildthink napisał(a):Wyjeżdżając w sobotę ze Śląska lepiej wyjechać wcześniej 18-19, czy 22-24 biorąc pod uwagę Lucko ale i granicę SLO-CR w Macelj?
Zacytuję sam siebie, bo nie padła odpowiedź. O której lepiej jechać?
anna001 napisał(a):Dzięki za info właśnie rozważamy tą trasę Preszów Koszyce Miszkolc ....Na google mapa pokazuje różnicę w czasie 10min a czytając tu kilka wątków to straszą co niektórzy korkami na bramkach na Słoweni a tak omijamy Słowenię tylko słabsza droga do Miszkolca ...
Patrząc na mapie nie widać aby dalszy odcinek tzn od Miszkolca to już same autostrady ...Aaaa jeszcze jedno pytanko jak z opłatami ...
Sorki za tak zapewne banalne pytania dla większości zaawansowanych w karawaningu
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi