nowy100 napisał(a): i cieszę się, że mogę (...) cieszyć się jazdą samochodem.
Oczywiście można i tak spędzać urlop, bez urazy Tu akurat zgadzam się w 100%, tylko proporcję jazdy do pobytu muszę mieć inne
Tytusdj napisał(a):nowy100 napisał(a): i cieszę się, że mogę (...) cieszyć się jazdą samochodem.
Oczywiście można i tak spędzać urlop, bez urazy Tu akurat zgadzam się w 100%, tylko proporcję jazdy do pobytu muszę mieć inne
Michalm2012 napisał(a):13.10 Lućko wyjazd i wjazd zakorkowane, demerie-zjazd do płatności kartą bez korka.
Macelj widać długi sznur aut wjeżdżających do Słowenii.
p.s. dodam jeszcze że rano był korek od Karlovaca aż do demerie.
Andrzej3777 napisał(a):Właśnie dziś wróciłem z Cro całą droga powrotna z Vodic do Poznania bez większych problemów jedynie we Wiedniu chyba z powodu robót drogowych można z pół godz odjać no i wyjazd z Wrocławia na krajową 5 tez roboty i ślimacze tempo około 30 km całą trasa bez postoji z komputera samochodowego 14h .
Michalm2012 napisał(a):Rano też zaglądałem i nie działało mi przejście w Macelj. Ciekawe czy specjalnie wyłączyli kamery?
Vodice Zagreb Maribor Graz Wiedeń Mikulov Olomuc Boboszów Wroclaw Rawicz Gostyń Poznań w drogę do Cro przez Breclav chyba troszkę szybciej przez Breclav choć duzej róznicy nie ma.mateo;) napisał(a):Andrzej3777 napisał(a):Właśnie dziś wróciłem z Cro całą droga powrotna z Vodic do Poznania bez większych problemów jedynie we Wiedniu chyba z powodu robót drogowych można z pół godz odjać no i wyjazd z Wrocławia na krajową 5 tez roboty i ślimacze tempo około 30 km całą trasa bez postoji z komputera samochodowego 14h .
A jaką trasą dokładnie jechaliscie?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi