mateo;) napisał(a):Edikol napisał(a):Według mojej opinii to za późno, a droga jak dla mnie ok, są odcinki z ostrymi zakrętami ale to mały kawałek w górach, a może rozważ trasę przez Pragę jak jedziesz z małymi dziećmi to chyba najlepsze rozwiązanie bo masz najwięcej kilometrów autostradą w Nowej Soli lecisz na Kożuchów i Szprotawę na A4 na Jędrzychowice zjazd z A4 na Zgorzelec i potem na Liberec potem Praga-Brno i nie na Mikulov tylko na Breclav, przeglądnij mapę
T5 jest autem osobowym także mieścisz się w normalnej opłacie chyba że ma więcej niż 9 osób to inna sprawa.
Gdzieś tu wyczytałem ze trasa z Pragi do Brna jest kiepska, a czemu godzina wyjazdu za późna apartament mamy jak dobrze pamietam to od 14, tak jadą z nami małe dzieci, wstepnie chciałem jechać aż do Gliwic a potem na Ostrawe....
nie jest tak istotne od której masz apartament ,jak to aby jak najszybciej być po drugiej stronie granicy Chorwackiej a najlepiej bramek Lucko.im bardziej po północy tym korek większy,a rano to już rzeź