mateo;) napisał(a):Witam 07.07 ( Wtorek )wybieramy się do Vodich, wyjazd planuje między 19-20 trasa cz,a,slo,hr, a powrót w sobotę też w godzinach wieczornych (19-20) ewentualnie niedziela tez wieczorne godziny, czy mogę się spodziewać większych korków...pozdrawiam
GOLDEN napisał(a):mateo;) napisał(a):Witam 07.07 ( Wtorek )wybieramy się do Vodich, wyjazd planuje między 19-20 trasa cz,a,slo,hr, a powrót w sobotę też w godzinach wieczornych (19-20) ewentualnie niedziela tez wieczorne godziny, czy mogę się spodziewać większych korków...pozdrawiam
Widzę ,że wybrałeś A4.... ...radzę to przemyśleć...
GOLDEN napisał(a):mateo;) napisał(a):Witam 07.07 ( Wtorek )wybieramy się do Vodich, wyjazd planuje między 19-20 trasa cz,a,slo,hr, a powrót w sobotę też w godzinach wieczornych (19-20) ewentualnie niedziela tez wieczorne godziny, czy mogę się spodziewać większych korków...pozdrawiam
dids76 napisał(a):GOLDEN napisał(a):mateo;) napisał(a):Witam 07.07 ( Wtorek )wybieramy się do Vodich, wyjazd planuje między 19-20 trasa cz,a,slo,hr, a powrót w sobotę też w godzinach wieczornych (19-20) ewentualnie niedziela tez wieczorne godziny, czy mogę się spodziewać większych korków...pozdrawiam
Nie no, 7 lipca w nocy to będzie luz
Myślę ż w terminach jakich jedziesz nie powinno być problemów.
endryu napisał(a):dids76 Jak Ci się jechało w nocy D1 (komfort, tempo jazdy, wzmożenie uwagi na sytuacje drogowe) Jaką może być alternatywą taki przejazd D1 (jako bez opłat) w nocy w rejon Splitu względem autostrady Czy ma to sens
mandi napisał(a):Witam, 13 sierpnia (czwartek) wyjeżdżamy do Vodic z noclegiem w Mariborze. W czwartek powinno pójść gładko, ale mamy wątpliwości z piątkiem. Chcieliśmy rano zwiedzić Zagrzeb, ale nie wiemy czy warto, bo na przykład zejdzie nam parę godzin i będziemy stać w Lucko. Jak myślicie lepiej posiedzieć parę godzin w Zagrzebiu i coś zobaczyć czy rano od razu nad morze i nie stać w korkach?
GOLDEN napisał(a):dids76 napisał(a):GOLDEN napisał(a):mateo;) napisał(a):Witam 07.07 ( Wtorek )wybieramy się do Vodich, wyjazd planuje między 19-20 trasa cz,a,slo,hr, a powrót w sobotę też w godzinach wieczornych (19-20) ewentualnie niedziela tez wieczorne godziny, czy mogę się spodziewać większych korków...pozdrawiam
Nie no, 7 lipca w nocy to będzie luz
Myślę ż w terminach jakich jedziesz nie powinno być problemów.
Skoro Mario tak mówi....
Ja do Vodic jechałem na Boboszów... ....ale w nocy rzeczywiście robotnicy na A4 śpią...
dids76 napisał(a):endryu napisał(a):dids76 Jak Ci się jechało w nocy D1 (komfort, tempo jazdy, wzmożenie uwagi na sytuacje drogowe) Jaką może być alternatywą taki przejazd D1 (jako bez opłat) w nocy w rejon Splitu względem autostrady Czy ma to sens
Bardzo dobrze się jechało, droga prawie pusta, niektóre odcinki jechałem ponad 100km/h. Jedynie czego się obawiałem to dzikiej zwierzyny więc bardzo nie szalałem, znaczy się że można było szybciej
Według rachunku z autostrady w Karlovacu zjechałem o 21:12 a w porcie w Splicie byłem ok 1:40. pierwszy raz nie jechałem cały czas D1, tylko w Knin pojechałem na D33 i "skrótem na D56 a potem na Split, o tak https://goo.gl/maps/ZLVsJ
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi