viltob08 napisał(a):Haracz, haraczem, ale ktoś może coś wie o plotkach, jakie pojawiły się w sieci o obowiązku posiadania winiety aż do granicy z Cro?
Plotkom mówimy stanowcze NIE
I proszę nie poruszać już tego tematu w kolejnym wątku
viltob08 napisał(a):Haracz, haraczem, ale ktoś może coś wie o plotkach, jakie pojawiły się w sieci o obowiązku posiadania winiety aż do granicy z Cro?
tencio napisał(a): Chodzi jednak o znajomych którzy boja się o to ze dzieciaki będą wariowac w aucie pod koniec drogi i chcą dojechać jak najszybciej. Ja również daleki jestem od płacenia haraczu za te parę km. Ok, pokaże ten wątek koledze i jego żonie , może dadzą się przekonać
jackuc napisał(a):tencio napisał(a): Chodzi jednak o znajomych którzy boja się o to ze dzieciaki będą wariowac w aucie pod koniec drogi i chcą dojechać jak najszybciej. Ja również daleki jestem od płacenia haraczu za te parę km. Ok, pokaże ten wątek koledze i jego żonie , może dadzą się przekonać
Może się mylę, ale te pół godzinki czy 40 minut nie zrobi chyba różnicy, ponadto jadąc objazdem można stanąć gdzieś w barku czy rzeczkę pooglądać
tencio napisał(a):Hehe, opcja nr 2 ciekawa jest bo jedziemy wszyscy razem ich mercedesem V
Postaram się pobdotarciubna miejsce
Edikol napisał(a):Ale te 15 euro dzieląc na dwie rodziny to żadna kasa, ja w takim wypadku jechał bym autostradą, tym bardziej w sobotę 30 maja korka nie będzie.
Jadę w 10 lipca też na sobotę to raczej korek będzie już na moście w Ptuju jak zwykle zresztą, dlatego jadę objazdem, zawsze jak jest korek to jadę na Varażdin więcej kilometrów ale człowiek nie męczy się czekając w korku tylko jedzie.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi