Po prostu bardzo malo znasz realia urlopowe w sezonie, teoria a praktyka skorzystania z urlopu to dwie rozne sprawy
Korki biora sie z przyczyn obiektywnych
nowy100 napisał(a): Jak nie będzie korków przy granicy i w Lucko , a będę miał czas to może się rzucę w Karlovacu na starą trasę przez Plitvice. Możliwości jest sporo.
wtopek napisał(a):No więc co za problem skończyć pracę w piątek i wyjechać w sobotę? Unika się korków, a dodatkowo nie trzeba wskakiwać z biura (zakładają że się pracuje w biurze) prosto do samochodu jadącego do HR.
gusia-s napisał(a):Przy okazji choć nie ten dział - jeśli winietę na SLO kupię 11 to obowiązuje mnie ona do 18 do godz. 24?
gusia-s napisał(a):Chcemy lecieć autostradą do Kopru i dalej w kierunku Dragonja i na A9. Zjawimy się tam w godzinach mocno popołudniowych bo śpimy po drodze. Będzie to drugi weekend lipca - nie wiem czego się spodziewać?
Wiem, że warto skierować się wcześniej z autostrady na Buzet ale tam początkowy odcinek dość kręty widzę a my z przyczepą więc nie wiem czy warto się pchać?
slawekkg napisał(a):planuje wyjazd 27,06(sobota) nocleg gdzies w Austrii (Graz prawdopodobnie) czy gdzies moge spodziewac sie korkow w dradze do Graz a pozniej Rogoznica? Jade pierwszy raz do Chorwacji dlatego nie wiem czego mam sie spodziewac
slawekkg napisał(a):planuje wyjazd 27,06(sobota) nocleg gdzies w Austrii (Graz prawdopodobnie) czy gdzies moge spodziewac sie korkow w dradze do Graz a pozniej Rogoznica? Jade pierwszy raz do Chorwacji dlatego nie wiem czego mam sie spodziewac
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi