A już myślałem że to koniec przebudowy
Jest jeszcze przebudowa na A4 na węźle "Sośnica", nitka od strony Wrocławia jest zablokowana, a ruch poprowadzony pasami zjazdowymi. Na szczęście tam się nie korkuje.
meblik napisał(a):Jestem w trakcie przygotowan do pierwszej wyprawy chorwackiej. Z wiazku z tym mam pytanko o przejscie graniczne w Metlika . Jak wyglada przejazd w sierpniowa sobote w czas rano OK.6 albo 7 godziny? Przejezdzal ktos z was ta trasa i w Karlovac dopiero na autostrade .
meblik napisał(a):Jestem w trakcie przygotowan do pierwszej wyprawy chorwackiej. Z wiazku z tym mam pytanko o przejscie graniczne w Metlika . Jak wyglada przejazd w sierpniowa sobote w czas rano OK.6 albo 7 godziny? Przejezdzal ktos z was ta trasa i w Karlovac dopiero na autostrade .
Bartek1977 napisał(a):meblik napisał(a):Jestem w trakcie przygotowan do pierwszej wyprawy chorwackiej. Z wiazku z tym mam pytanko o przejscie graniczne w Metlika . Jak wyglada przejazd w sierpniowa sobote w czas rano OK.6 albo 7 godziny? Przejezdzal ktos z was ta trasa i w Karlovac dopiero na autostrade .
W tym roku w sierpniu przejeżdżałem przez to przejście 2 razy. Zero problemów i nie nadrabia się niepotrzebnie drogi na Zagrzeb. Polecam wszystkim jadącym od Lublina w stronę CRO. To tak małe przejście że nawet o13ej nie będzie tłoku. Droga też wygodna i pusta...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi