walp napisał(a):adriano41 napisał(a):Witam wszystkich.
Jestem przerażony niektórymi wpisami z kilku powodów. Zakładam, że osoby jadące do Cro i planujące trasę i wszystkie szczegóły upragnionego urlopu to osoby dorosłe i rozumne....więc na miłość boską skąd pytania typu "gdzie mam kupić winietkę?". Nie zaśmiecajcie proszę tego wspaniałego forum takimi bredniami.
I druga uwaga.....cały rok wiele osób ciężko pracuje by w okresie wakacyjnym wyrwać się na dwa tygodnie i odwiedzić naszą kochaną Croatię....nie szkoda Wam czasu na szukanie jakiegoś Wifi, na relacje "na żywo" pisane na telefonach lub innym elektronicznym badziewie który używacie dzień w dzień poza urlopem? Odpocznijcie od tego wszystkiego i obserwujcie naszą drugą ojczyznę
Ja wróciłem wczoraj....
Witaj na forum.
Może zamiast zaczynać od pouczania, napisz ciekawą relację.
W Twojej drugiej ojczyźnie jest takie przysłowie: Tko pita, ne skita.
Lepiej trzy razy zapytać, niż zapłacić mandat. Kto nie chce, nie musi odpowiadać.
Zarzutu o formę spędzania wolnego czasu komentować nie będę.
adriano41 napisał(a):Swoją przygodę z Cro zacząłem w 2000r i przez te wszystkie lata ani razu nie stałem w korku dłużej niż 10 minut....ciekawe kiedy to szczęście się skończy
adriano41 napisał(a):Witam wszystkich.
Jestem przerażony niektórymi wpisami z kilku powodów. Zakładam, że osoby jadące do Cro i planujące trasę i wszystkie szczegóły upragnionego urlopu to osoby dorosłe i rozumne....więc na miłość boską skąd pytania typu "gdzie mam kupić winietkę?". Nie zaśmiecajcie proszę tego wspaniałego forum takimi bredniami.
I druga uwaga.....cały rok wiele osób ciężko pracuje by w okresie wakacyjnym wyrwać się na dwa tygodnie i odwiedzić naszą kochaną Croatię....nie szkoda Wam czasu na szukanie jakiegoś Wifi, na relacje "na żywo" pisane na telefonach lub innym elektronicznym badziewie który używacie dzień w dzień poza urlopem? Odpocznijcie od tego wszystkiego i obserwujcie naszą drugą ojczyznę
Ja wróciłem wczoraj....
lew napisał(a):..największy korek jaki podobno był w tym roku powstał 2.08.2014 autocesta stała od Zagreba do Splitu.
Mój kumpel się nie przejmował podobno i brał wszystkich po prawej stronie pasem awaryjym.Dobrze ,że tam się nie wybieram.
lew napisał(a):..największy korek jaki podobno był w tym roku powstał 2.08.2014 autocesta stała od Zagreba do Splitu.
Mój kumpel się nie przejmował podobno i brał wszystkich po prawej stronie pasem awaryjnym
Lednice napisał(a):lew napisał(a):..największy korek jaki podobno był w tym roku powstał 2.08.2014 autocesta stała od Zagreba do Splitu.
Mój kumpel się nie przejmował podobno i brał wszystkich po prawej stronie pasem awaryjnym
A potem sie obudzil