banalna77 napisał(a):Witam my tez bedziemy startować z Krakowa i można szczegóły, czy winietki kupowaliśćie na słowacje i węgry i jeżeli tak to gdzie i czy ogólnie trasa warta polecenia ?
Lis-Witalis napisał(a):Witam.
Mam pytanie czy ktoś z was ostatnio pokonywał trasę Barwinek-Budapeszt-Lucko-Zadar czy na tej trasie są jakieś obecnie prowadzone roboty drogowe oraz czy przejeżdżając przez Budapeszt są jakieś objazdy ?
Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
mbaworek napisał(a):Lis-Witalis napisał(a):Witam.
Mam pytanie czy ktoś z was ostatnio pokonywał trasę Barwinek-Budapeszt-Lucko-Zadar czy na tej trasie są jakieś obecnie prowadzone roboty drogowe oraz czy przejeżdżając przez Budapeszt są jakieś objazdy ?
Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
wieza napisał(a):mam pytanie jak przejechać najlepiej nie płacąc za autostradę w słoweni? można jakos bokiem przejechać.. zna ktoś trase?
adresik84 napisał(a):jako ze startuje 23 sierpnia z Kraka o 1 w nocy (z piatku na sobote inaczej nie dam rady) w lucko przy dobrym wietrze bede okolo 11. I teraz sie zastanawiam czy jest sens sie tam pchac ?? Patrzac na strone hak.hr kolo 11 jest dosc mocno zapachane. Moze ktos jechal w tych godzinach do Chorwacji i sie wypowie czy w ta strone korek idzie ?? bo to tylko pobranie biletu na bramce.
Bede jechal od Goričan do Szybenika. Moze ktos podpowie objazd moze tak ??
https://goo.gl/maps/gtr8w
wieza napisał(a):mam pytanie jak przejechać najlepiej nie płacąc za autostradę w słoweni? można jakos bokiem przejechać.. zna ktoś trase?
jackuc napisał(a):wieza napisał(a):mam pytanie jak przejechać najlepiej nie płacąc za autostradę w słoweni? można jakos bokiem przejechać.. zna ktoś trase?
No proszę Cię ... temat wałkowany setki razy co dwa dni...
Zjazd 226 na Mureck, Lenart, Ptuj (wyjazd koniecznie nowym mostem) i tyle (tam gdzie ograniczenie do 50 to tyle jedź...)
MAPKA
Bocian napisał(a):jackuc napisał(a):wieza napisał(a):mam pytanie jak przejechać najlepiej nie płacąc za autostradę w słoweni? można jakos bokiem przejechać.. zna ktoś trase?
No proszę Cię ... temat wałkowany setki razy co dwa dni...
Zjazd 226 na Mureck, Lenart, Ptuj (wyjazd koniecznie nowym mostem) i tyle (tam gdzie ograniczenie do 50 to tyle jedź...)
MAPKA
Można jechać i starym mostem, pod warunkiem, że chodzi nam o objazd granicy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi