anksma napisał(a):W tym tygodniu wyjeżdżam do Cro (Pakostane) ale mam dylemat, bo zdania są podzielone co do podróży. Ja uważam że lepiej wyjechać z soboty na niedziele ok 2, 3 rano, bo w niedziele zazwyczaj są puste drogi. przerabiałam taki wyjazd z nad Bałtyku w niedziele ok 9 rano, było super, puste drogi, chyba że za granicą ma to inne przełożenie. I jak wyjedziemy z soboty na niedzielę w nocy to będziemy na miejscu ok godz. 17 i zaznaczam że jedziemy w ciemno, więc musimy szukać kwatery dla 2 osób plus pies (co jest utrudnieniem). Druga opcja wyjazdu to z niedzieli na poniedziałek i albo tez w nocy ok 3, albo ok 24 żeby być bardziej na południe. Tylko jak turnusy zmieniają się w weekendy to obawiam się że będzie mniej miejsc wolnych w poniedziałek, no i drogi będą bardziej zakorkowane bo ludzie do pracy idą, no i te masakryczne tiry
jedna i druga opcja dobra, tak strasznie z tymi korkami nie będzie, zestawy ciężarowe również nie są na tyle uciążliwe co na drogach krajowych np u nas, turnusy zmieniają się w weekendy to fakt, ale dla dwóch osób powinnaś znaleźć nocleg, powo